(UZNEMIRUJUĆE) REŽAO JE DOK JE JEO LICA SVOJIH ŽRTAVA: Policija objavila slike monstruma sa Floride
Foto: AP 3 Okt

Zločin koji je zgrozio ceo svet

(UZNEMIRUJUĆE) REŽAO JE DOK JE JEO LICA SVOJIH ŽRTAVA: Policija objavila slike monstruma sa Floride

Planeta -

Policija Floride objavila je fotografije zastrašujućih prizora s mesta zločina na kojima su snimljeni šokantni trenuci pošto je kanibal sa Floride ubio bračni par i izgrizao lice mrtvog čoveka.

Ostin Heruf (19) je optužen za monstruozno ubistvo Džona Stivensa i Mišel Mišon u njihoj kući na Floridi, 15. avgusta ove godine.

Sada su se pojavile užasavajuće fotografije koje prikazuju 19-godišnjeg studenta s lisicama dok ga policija odvodi.

Prizori su zaista jezivi. Na jednoj, od fotografija izgleda kao da je mladiću nešto zapelo između zuba. Na jednoj od stravičnih fotografija vidi se i oružje koje je kanibal koristio- krvavi nož i makaze.

Foto: Martin County Attorney's Office
Foto: Martin County Attorney's Office

Jedna od fotografija je snimljena u garaži u kojoj je pronađeno telo Mišel Mišon.

Stravične fotografije su objavljene pošto je u sudskim dokumentima otkriveno da je Harouf ispljunuo komad mesa iz usta dok je razgovarao s policajcima. Tada je priznao da je u pitanju “ljudsko meso”.

FOto: Martin County Attorney's Office
FOto: Martin County Attorney's Office

Pomahnitali kanibal, navodno je rekao kada su ga odvezli u bolnicu da je "pojeo nešto gadno - ljudsko meso". U izveštaju se navodi da je tada i ispovraćao komade ljudskog mesa. U bolnici je bio skoro dva meseca jer su organi počeli da mu otkazaju pošto je u garaži ubijenog para popio neku hemikaliju.

Policajci su rekli da su, kada su stigli na mesto zločina u kuću nesrećnog para, pronašli optuženog kako u sedi donjem vešu ispuštajući zvukove poput životinje i grize Stivenovo lice.

Foto: Martin County Attorney's Office
Foto: Martin County Attorney's Office

Uprkos tome što su u njega pucali električnim pištoljem, mišićavi student nije želeo da se pomeri od Stivensa. Savladan je tek kada ga je ujeo policijski pas.

Majka: Kaže da se oseća besmrtno

Njegova majka nesvesna zločina koji je mladić počinio, nazvala je policiju i prijavila njegov nestanak.

FOto: Martin County Attorney's Office
FOto: Martin County Attorney's Office

"Moj sin je nestao Zabrinuta za sam njega. Čudno se ponaša. U poslednje vreme sam primetila da se nešto promenilo. Kaže da se oseća besmrtno, poput superjunaka. Ne znam šta se s njim događa", rekla je policiji.

Haroufov otac, Vejd Farouf je istražiteljima rekao da su izašli u šetnju tokom popodneva na dan ubistva i da su naišli na dva kornjačina okopa. Njegov sin je tada izvadio nož i rekao da će se nešto dogoditi. Kaže da je uveren da je njegov sin sklonio nož za koji je kasnije utvrđeno da je nađen pored žrtava.

U policijskom izveštaju se navodi da je u pitanju brutalan zločin, da je krvi bilo na sve strane i da su na telima pronađene ozbiljne rane. Oboje su proglašeni mrtvima na mestu zločina.Pred sudom je rečeno i da u krvi optuženog nisu pronađeni tragovi halucinogenih droga.

(San)

STUDENT KANIBAL UBIO BRAČNI PAR, PA POZVAO POLICIJU: Pomozite mi, pojeo sam nešto gadno

MONSTRUM SA FLORIDE: Tinejdžer (19) kidao i jeo lica svojih žrtava ispuštajući životinjske krike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track