(VIDEO) POSLEDNJI POZDRAV DVA NAJBOLJA PRIJATELJA: Ovako se kuca oprostila od gazde na samrti
Foto: Printscreen Facebook

Dirljivo

(VIDEO) POSLEDNJI POZDRAV DVA NAJBOLJA PRIJATELJA: Ovako se kuca oprostila od gazde na samrti

Planeta -

Kada je došlo vreme za poslednje zbogom porodica Rjana Jesena znala je da na tužan rastanak mora dovesti posebnog člana porodice – psa Moli.

Rjan Jesen pretrpeo je moždano krvarenje sa samo 33 godine, a kada je stigao u bolnicu, lekari su kazali da mu nema spasa, piše Miror.

Kada su se njegovi roditelji i sestra Mišel okupili da bi mu odali poslednju počast i oprostili se od voljenog sina i brata, znali su da neko nedostaje. Srećom, bolnica je imala sluha na njihovu molbu i dopustila da dovedu kuju Moli koja se na srceparući način oprostila od svog vlasnika.

Svojom njuškicom pomazila je Rajana i na divan se način oprostila od njega.

Rjanova sestra Mišel objavila je status na Fejbuku u kom je napisala: "U bolnici su nam napravili najslađu stvar i dopustili nam da se pas mog brata oprosti od njega kako bi znala zbog čega njen vlasnik više ne dolazi kući. Ako ste poznavali mog brata, onda znate koliko je voleo ovog prekrasnog psa".

Rjanovo mlado srce, nakon njegove smrti, donirano je i spaslo život jednom 17-godišnjaku koji će zahvaljujući tome dočekati još jedan Božić.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track