PUTINOVA JUMI PREPLAŠILA JAPANCE: Poskakali od straha, a onda je usledio manevar ruskog predsednika
Foto: AP 6 Dec

Na kraju se sve dobro završilo

PUTINOVA JUMI PREPLAŠILA JAPANCE: Poskakali od straha, a onda je usledio manevar ruskog predsednika

Planeta -

Veliki pas koji laje preplašio bi i one neustrašive, a naročito pas koji stoji pored jednog od najmoćnijih ljudi na svetu.

U želji da japanskim novinarima pokaže akitu Jumi, koju je pre četiri godine dobio od japanskog premijera, Vladimir Putin ih je žestoko uplašila.

GDE JE PUTIN, TU JE I NJEGOV PAS: Ruski predsednik svuda vodi svog ljubimca, pa čak i na intervjue

Putin je kuju dobio u znak zahvalnosti za rusku pomoć Japanu posle zemljotresa, a od tada su nerazdvojni, pa je tako vodi i na intervjue sa sobom.

Japanski novinari hteli su da provere kako se pas ponaša u novom domu, ali je Jumi odbila da se drži protokola, pa je zalajala i dobro ih preplašila. Novinari su stajali zamrznuti. Usledio je Putinov manevar, nahranio svoju miljenicu, posle čega su se japanski novinari samo nasmejali.

(VIDEO) PUTIN ODBIO POKLON IZ JAPANA: Akita Jumi ostala bez mladoženje!

Inače, predsednik Rusije odbio je nameru japanske vlade da mu pokloni mužjaka akite, izjavio je japanski poslanik Koići Hagiuda ne navodeći zašto je poklon odbijen.

Slično se desilo 2007. na sastanku nemačke kancelarke Angele Merkel sa ruskim liderom, kada su je fotografisali sa Putinovim labradorom. Merkelova je izgledala poprilično uplašeno zbog velikog psa.

(CNN)

NIKO SREĆNIJI OD NJE: Devojčica pisala Putinu da nema novca da kupi psa! On je rešio da joj pomogne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track