(VIDEO) OĆELAVIO DEVOJKU ZATO ŠTO GA JE PREVARILA: A onda joj obrijao čak i obrve za kaznu
Foto: Printscreen Youtube

Brutalna kazna

(VIDEO) OĆELAVIO DEVOJKU ZATO ŠTO GA JE PREVARILA: A onda joj obrijao čak i obrve za kaznu

Planeta -

Jedan brazilski gangster objavio je video na kojem šiša do glave svoju devojku da bi je kaznio jer ga je prevarila.

Ona je bila prinuđena da čuči dok je čovek sekao mašinicom njenu kosu.

U pozadini se čuju drugi ljudi koji se smeju i rugaju, dok je prestravljena žena očigledno prihvatila svoju sudbinu.Nakon uklanjanja kose, čovek je naredio da obrije obe obrve.

Na kraju se vidi da je zgrabio do pregršt vezane kose i posprdno joj stavio na glavu kao periku.

Još jedan član bande - koji je izdavao naređenja - onda joj je dao mobilni telefon i naredio da razgovara sa čovekom za kog se veruje da je bio njen ljubavnik.

Lokalni stručnjaci kažu da ova vrsta kazne česta u kartelima širom Brazila i javno sramoti svakoga ko prekrši pravila.

(Metro.co.uk)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja