(VIDEO) KUČKO, OTELA SI MI SINA: Brazilac upao na žurku i pobio ženu, dete (8) i još 9 osoba!
Foto: Printscreen Youtube

Horor u Brazilu

(VIDEO) KUČKO, OTELA SI MI SINA: Brazilac upao na žurku i pobio ženu, dete (8) i još 9 osoba!

Planeta -

Naoružani napadač upao je na novogodišnju kućnu zabavu u gradu Kampinas na jugoistoku Brazila i ubio 11 ljudi, uključujući svoju bivšu ženu i osmogodišnjeg sina, a onda pucao sebi u glavu.

Sada je otkriveno šta je bio motiv tog gnusnog čina.

Policija u Sao Paulu napadača je identifikovala kao 46-godišnjeg Sidneja Ramisa de Arauha. Saopšteno je da je razlog za masakr bio njegov razvod od supruge Isamare Filier (41) s kojom je imao sina Žoaoa Viktora, prenosi "Rojters".

Pored ubijenih, troje ljudi završilo je u bolnici, a četvoro je prošlo nepovređeno, uključujući i jednu osobu koja je uspela da pobegne u kupatilo i nazove policiju kada je pucnjava počela.

Prema svedočenju preživelih, Arauho je neposredno posle ponoći uleteo u kuću u kojoj je njegova bivša supruga priređivala novogodišnju žurku i odmah počeo da puca po prisutnima, nakon čega je uzviknuo:

- Kučko, otela si mi sina!

Komšije su u prvi mah mislile da je reč o vatrometu i petardama, a tek kada je jedan od krvavih gostiju dotrčao do njihove kuće, shvatili su o čemu se radi i odmah pozvali policiju.

Istražitelji su osim pištolja kojim je počinio stravičan zločin, kod napadača pronašli još i municiju, nož i neiskorišćeni eksploziv.

Uz to, pronašli su i mobilni telefon te audio-snimak koje će analizirati kako bi utvrdili da li je Arauho ostavio kakvu poruku vezanu za napad.

(Reuters)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja