(VIDEO) IVANKA TRAMP IDE S OCEM U VAŠINGTON: Povlačim se iz biznisa, posvetiću se deci!
Foto: Reuters

Batalila posao

(VIDEO) IVANKA TRAMP IDE S OCEM U VAŠINGTON: Povlačim se iz biznisa, posvetiću se deci!

Planeta -

VAŠINGTON - Ivanka Tramp, ćerka novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, najavila je da će se i formalno povući iz organizacije Tramp, kao i iz istoimenog brenda njene kompanije za odeću.

Ivanka Tramp je na Fejsbuku objavila da više neće biti biti uključena u poslove upravljanja ili poslovanja kompanije kad joj otac stupi na dužnost predsednika, ali je izrazila uverenje da će biznis nastaviti da se razvija jer će ga preuzeti njena braća, za koje kaže da su itekako sposobna da posao dovedu u red.

Ivanka je dodala da će se s porodicom preseliti u Vašington jer će njen suprug biti viši savetnika predsednika SAD, a ona sama će se najviše posvetiti deci.

Donald Tramp je, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, potvrdio da je i zvanično predao "kompletno i u celini" kontrolu nad poslovnim carstvom svojim sinovima, Donu junioru i Eriku, u želji da izbegne sukob interesa kad uđe u Belu kuću.

"Moja dva sina, koja su upravo ovde, Don i Erik, vodiće kompaniju. Oni će to obavljati na vrlo profesionalan način. Oni o tome neće razgovarati sa mnom", rekao je Tramp.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track