TRAMP HIT U BRITANSKIM KLADIONICAMA: Klade se da neće izdržati ni godinu dana
Foto: Reuters

Pljušte ulozi

TRAMP HIT U BRITANSKIM KLADIONICAMA: Klade se da neće izdržati ni godinu dana

Planeta -

LONDON - Manje od dve nedelje nakon inauguracije Donalda Trampa, a u trenutku nezadovoljstva zbog njegove imigracione politike, stotine Britanaca klade se da predsednik SAD neće ostati ni godinu dana na dužnosti.

Kladionica "Ledbrouks" nudi kvotu 4 prema 1, ili 4 funte za svaku uloženu funtu, da će Tramp otići s mesta predsednika do kraja ove godine.

Kladilo se nekoliko stotina ljudi, a svaka uplata iznosi oko 25 funti (oko 29 evra).

Foto; Printscreen Paddy Power
Foto; Printscreen Paddy Power

Ali to nisu prve opklade: jer još pre nego što je zvanično inaugurisan kao 45. predsednik SAD, britanski kladioničari su stavljali uloge na dve opcije - da će biti opozvan ili prisiljen da podnese ostavku.

U čuvenoj kladionici "Pedi pauers" mu čak ne daju šanse ni za šest meseci u Beloj kući i ulozi na tu opciju su od 4-1. Ulozi na opciju da će ostati dve godine na vlasti su 10-1.

Na mogućnost da Tramp neće zatražiti drugi termin opklade su 2-5, a kvota 1-3 važi za svakog člana Trampovog kabineta koji za godinu dana podnese ostavku.

Na kocki je čak i budućnost njegovog braka: ko se kladi na to da će se Donald i Melanija Tramp razvesti ove godine računa na kvotu 16-1. A evo kako se klade na prvu zemlju koju će novi predsednik SAD posetiti:

(Tanjug, Gardijan)

BONUS VIDEO:

Sudije pod pritiskom političara: Maarš bre, bitange!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track