Gradonačelnik Podgorice odborniku dobacio budalo

Umalo tuča u gradskoj skupštini

Gradonačelnik Podgorice odborniku dobacio budalo

Planeta -
Odbornik SNP Aleksa Bečić sišao sa govornice, stao ispred Miomira Mugoše i zatražio da mu ponovi šta je rekao

PODGORICA - U podgoričkom parlamentu danas je došlo do svađe između gradonačelnika Miomira Mugoše i odbornika opozicione Socijalističke narodne partije Alekse Bečića, koja se umalo pretvorila u fizički obračun.

Do incidenta je došlo dok je Bečić bio za govornicom, a gradonačelnik Podgorice mu je, kako prenose mediji, sa mesta dobacio "budalo".

Nakon toga je odbornik SNP-a sišao sa govornice, stao ispred Mugoše i zatražio da mu ponovi šta je rekao. Usledilo je verbalno prepucavanje, a fizički kontakt među njima sprečili su ostali odbornici u Skupštini opštine Podgorica.

Nedavno je sednica Skupštine Crne Gore, posvećena poslaničkim pitanjima, prekinuta nakon verbalnog sukoba između opozicionih poslanika, koji je, u jednom trenutku, pretio da se pretvori u fizički obračun.

U plenarnoj sali najpre je došlo do žučne rasprave između lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića i potpredsednika SNP Vasilija Laloševića, nakon čega je usledio poziv na tuču. Fizički kontakt sprečio je poslanik SNP Velizar Kaluđerović, koji je Laloševića zadržao da ne odgovori na poziv Mandića da se obračunaju ispred skupštinske sale.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track