OVO SU HIT FRIZURE U PALESTINI: U pojasu Gaze jedan frizer bukvalno žari i pali!
Foto: Profimedia

Sa strane nek bude oganj, a gore samo omanji požar

OVO SU HIT FRIZURE U PALESTINI: U pojasu Gaze jedan frizer bukvalno žari i pali!

Planeta -

Paljenje kose je mnogo zdravije i bolje nego sečenje makazama. Ono poboljšava cirkulaciju, hrani kosu i štiti koren, kaže nesvakidašnji berberin Ramadan Edvan

GAZA - Ramadan Edvan, berberin iz izbegličkog kampa Rafa u Pojasu Gaze, važi za jednog od najboljih frizera u kraju, ali na njegovu stolicu sedaju samo najhrabriji!Razlog za to je taj što Edvan mušterije ne šiša na klasičan način makazama i mašinicom, već im frizuru oblikuje pomoću otvorenog plamena. Nesvakidašnji berberin Edvan mušterijama zaista nudi vatreno šišanje:- Ideju o vatrenom šišanju dobio sam još pre nekoliko godina. Ranije sam pomoću plamena spaljivao mušterijama dlačice na ušima i obrazima. Vremenom smo se usavršili i sada smo počeli sve češće i da šišamo na taj način.

Oblikovanje frizure... Edvan u akciji
Oblikovanje frizure... Edvan u akciji

Ovo je baš HOT frizura jer vam brica PALI KOSU!

Edvan kaže da se sve više mušterija odlučuje na vatreno šišanje, koje ima mnoge prednosti u odnosu na klasično šišanje.- Paljenje kose je mnogo bolje nego sečenje makazama. Ono poboljšava cirkulaciju, hrani kosu i štiti koren. Temperatura plamena proširuje folikule - tvrdi zadovoljni Edvan.E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track