SAMO KLUNI MOŽE DA PARIRA TRAMPU: Svi ostali ne mogu ni da mu priđu
Foto: Reuters

Analiza američkog magazina

SAMO KLUNI MOŽE DA PARIRA TRAMPU: Svi ostali ne mogu ni da mu priđu

Planeta -

Američki magazin "Nju stejtsmen" smatra da bi proslavljeni glumac Džordž Kluni mogao da bude naredni predsednik SAD.

Naime, list smatra da kandidati moraju da budu zabavni zbog čega bi najbolji protivnik Trampa mogao da bude neko ko nije u politici, a ko može da utiče kako na farmere u Mičigenu, tako i na programere iz Silicijumske doline.

Magazin u svojoj analizi naglašava da ta ličnost mora da bude popularna među ženama, ali mora da vrati i izgubljene glasove muškog biračkog tela Demokratske partije. List dalje zaključuje da bi pravi kandidat bio Džordž Kluni.

"On je najholivudskiji čovek u Americi, ali istovremeno ima veoma pristojne političke stavove i vrednosti. Kada nije glumac, onda je čovek koji brine o životnoj sredini i ljudskim pravima. Otac mu je bio novinar koji je podržavao Demokrate, a žena mu je advokatica koja se bavi zaštituom ljudskih prava", zaključuje list i dodaje da većina ljudi zna barem jednu Klunijevu ulogu.

"Nju stejtsmen" piše da bi 2020. upravo Kluni mogao da bude tas koji će prevagnuti i da je on jedini koji bi mogao da nadmaši Trampa na svakom polju. Kluni je odbijao priče o političkom angažmanu pune dve decenije, jer je i ranije bio spominjan kao jedan od idealnih kandidata. Međutim, to je bilo pre Trampa. Ukoliko bi promenio svoje mišljenje, Kluni bi bio favorit, zaključuje magazin.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track