(VIDEO) PUTOVANJE IZ PAKLA: Dečko zarobio i SILOVAO Britanku 2 meseca, evo kako je POBEGLA
Foto: Printscreen/ Youtube

Jezivi detalji

(VIDEO) PUTOVANJE IZ PAKLA: Dečko zarobio i SILOVAO Britanku 2 meseca, evo kako je POBEGLA

Planeta -

Internetom se širi snimak na kome se vidi trenutak kada navodno oteta 22-godišnja britanska turistkinja ulazi u radnju na benzinskoj stanici i odbija da plati gorivo, nakon čega prodavači zovu policiju.

Incident se dogodio u Australiji, a prema prvim informacijama, izgleda da je Britanka bila zatočena dva meseca. U da je u tom periodu bila silovana i napadana.

Muškarca je upoznala na zabavi, počeli su da se zabaljaju, a ona je pristala da ide sa njim na izlet, no on je to iskoristio kako bi je zarobio.

Foto: Printscreen/ Youtube
Foto: Printscreen/ Youtube

Žena je u radnju ušla u nedelju, kada je zaustavila svoje vozilo kako bi napunila rezervoar.

Kada je ušla u prodavaonicu na benzinskoj stanici, nekontrolirano se tresla i nalazila se u stanju šoka. U tom trenutku se u prodavnici nalazila prodavačica, kojoj je Britanka rekla da ne može da plati gorivo. Nedugo posle, policija je spasla mladu Britanku blizu grada Mičel, nakon dojave vlasnika benzinske stanice.

Foto: Printscreen/ Youtube
Foto: Printscreen/ Youtube

Kada je prodavačica pitala ženu zašto ima masnice po telu i glavi, Britanka je odgovorila da joj je to napravio dečko. Prodavačica je dodala kako je celo vreme bila uplakana i da se jako zabrinula za mladu turistkinju.

Javili su se i vlasnici benzinske stanice koji su rekli da joj niko ne bi mogao pomoći da je platila za benzin, jer je zbog toga prodavačica kontaktirala policiju.

Prodavačica je rekla kako je posle toga Britanka otišla iz prodavaonice, a da je ona potom počela da sledi."Odlučila sam da je pratim kako bih uspela da zapišem broj registarske oznake da bih mogla da podnesem prijavu", rekla je.

Unutrašnjost automobila, Foto: AP
Unutrašnjost automobila, Foto: AP

Prodavačica je prijavila policajcima sve šta se dogodilo, a oni su ubrzo zaustavili auto koji je vozila Britanka i u njemu pronašli njenog bivšeg dečka.

Detektiv Paul Hart je rekao kako je ono što se dogodilo mladoj ženi "jezivo" i kako je istraga i dalje u toku.

(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track