(VIDEO) RODITELJI DRŽALI DECU U HOROR KUĆI: Fekalije na zidovima, policajcima pozlilo kad su ušli
Foto: Printscreen/ Youtube

Jezivo

(VIDEO) RODITELJI DRŽALI DECU U HOROR KUĆI: Fekalije na zidovima, policajcima pozlilo kad su ušli

Planeta -

Četvoro dece spaseno je iz iz horor kuće prekrivene prljavštinom, prašinom, buđi pa čak i izmetom.

Roditelji iz pakla izgladnjivali su svoju decu i ostavljali ih da spavaju u sobi punoj prljavih pelena, a sitaucija je bila tako dramatična da je i policajcima pozlilo kada su ušli u kući.

Svo četvoro dece imalo je osip, temperaturu i bolesti kože kada ih je policija pronašla i odvela u bolnicu. Imena roditelja nisu objavljena da bi se zaštitila deca, za koju su socijalni radnici na sudu rekli da nisu pokazivali nikakve emocije i da su se ponašali kao zombiji.

Majka (29) tresla se na optuženičkoj klupi, dok je otac (23) delovao smireno pred sudijama. On je osuđena na 14 meseci, a sudija je prihvatio majčino mentalno stanje i zamenio 14 meseci zatvora za dve godine rehabilitacije.

Fekalije su bile na zidovima, pronađeno je i 15 punih pelena, a prozori zatvoreni. Na podu su bila mrvice hrane, a tragova fekalija bilo je čak i na plasičnim čašama za decu. U prvoj sobi pronašli su dvoje dece obučene samo u majice, a jedno od njih imalo je čak i osušenu krv na nosu i licu.

Foto: Printscreen/ Youtube
Foto: Printscreen/ Youtube

U prostoji je bio još i krevet sa zaprljanim dušekom, bez posteljine, posvedočili su policajci na sudu. Jedan od njih rekao je da je miris u kući bio toliko neprijatan da mu je bilo muka i da mu se povraćalo.

Objašnjenje koje je otac dao na sudu jop je bizarnije - rekao je da je iamo boginje i da su se proširile?! Takođe, rekao je da je dao sve od sebe kada su deca u pitanju, da ih je kupao u sudoperi, ali da je to bilo teško jer njegova partnerka ima mentalnih problema.

(Bi-Bi-Si)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track