Invazija zombija i vampira u Americi

Horor

Invazija zombija i vampira u Americi

Planeta -
Čovek s vampirskim zubima izujedao beskućnika u San Dijegu, što je šesti napad kanibala u poslednjih mesec dana

SAN DIJEGO - Kao na filmu.Niz kanibalskih napada u Americi se nastavlja. Najnoviji slučaj razlikuje se od prethodnih po tome što napadač nije bio običan zombi, kako su Amerikanci nazvali prethodne ljudoždere, već je imao vampirske zube i njima je pokušao da pojede beskućnika u San Dijegu. To je već šesti slučaj kanibalizma u poslednjih mesec dana, zbog čega je među građanima počela da se širi panika, te je vlada morala zvanično da demantuje da SAD očekuje invazija zombija.

Sprečeno ubistvoNovi napad dogodio se pre dva dana, kad je čovek vampir bez ikakvog razloga nasrnuo na beskućnika (55) u šest sati ujutru, dok je spavao iza šoping centra. Izudarao ga je po licu i stomaku i naneo mu stravične povrede zubima.

Beskućniku je jedno oko ostalo potpuno zatvoreno od otoka, a iz rana mu je lila krv. Srećom, policija je došla na vreme, spasla je beskućnika i uhapsila vampira, koji je, takođe, skitnica.

Inače, tokom maja dogodilo se nekoliko stravičnih napada u Americi. Seriju je pre dve nedelje u Majamiju započeo Rudi Judžin (31), koji je pojeo pola lica beskućniku Ronaldu Popu (65). Judžin, koji je bio pod snažnim dejstvom droge po imenu „so za kupanje”, kidao je zubima komade mesa sa svoje žrtve i od toga nisu mogla da ga odvrate ni upozorenja policajaca. Oni su zbog toga ispalili skoro ceo šaržer u kanibala i ubili ga.

Kobni virusNekoliko dana kasnije, student Aleksander Kanjua (21) iz Merilenda u SAD priznao je da je ubio svog cimera Kudžoa Bonsafu Agej-Kodija i da je pojeo njegovo srce i deo mozga.Nakon toga kanadski porno-glumac Luka Manjota (29) ubio je svog gej ljubavnika, kineskog studenta Jun Lina, iskasapio ga bodežom za led i pojeo delove njegovog tela, a stopala i ruke poslao poštom na nekoliko adresa u

Otavi i Torontu.Zbog panike koja vlada među Amerikancima, Centar za kontrolu i sprečavanje bolesti morao je da izda zvanično saopštenje da ne postoji virus koji ljude pretvara u zombije i da se „zombi apokalipsa” neće dogoditi.

Napadi kanibala u poslednjih mesec dana
Rudi Judžin (31)
Go i pod dejstvom droge napao beskućnika Ronalda Popa (65) u Majamiju i pojeo mu nos i očne jabučice.
Aleksander Kenjua (21)
Ubio svog cimera Kudžoa Bonsafu Agej-Kodija i pojeo njegovo srce i deo mozga.
Luka Manjota (29)
Ubio svog ljubavnika Jun Lina, pojeo njegove delove tela, a stopala i ruke poslao poštom na nekoliko adresa.
Brendon de Lon (25)
Uhapšen je u Majamiju u restoranu jer je maltretirao goste, a onda je pokušao da ugrize policajca i vikao: „Poješću
te!”.
Nepoznati muškarac
Napao je drugog u jednom restoranu u Njujorku i sažvakao njegovo uvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track