(VIDEO) ČEČENSKI LIDER SE OKOMIO NA NATO: Kadirov napravio skeč sa lažnim sobom i Putinom!
Foto: Printscreen

Napravili parodiju na optužbe

(VIDEO) ČEČENSKI LIDER SE OKOMIO NA NATO: Kadirov napravio skeč sa lažnim sobom i Putinom!

Planeta -

Čečenski predsednik Ramzan Kadirov objavio je šaljivi video u kom se on i dvojica poznatih ruskih komičara zezaju na račun NATO-a.

Kadirov je sa šoumenom Mihailom Galustianom i komičarom Dmitrijem Gračevim, koji inače oponaša ruskog predsednika Vladimira Putina napravio video kojim se podsmeva NATO-u zbog tvdnji da ruski humoristički tv program KVN predstavlja pretnju.

“Onaj ko ne razume, razumeće. Još jedna serija poznatog projekta. Vrlo je jednostavno za naše zaklete prijatelje u NATO, koji su ozbiljno shvaćeni”, napisao je Kadirov.

U video se pojavljuje Galustian koji igra Kadirova i kaže “NATO je rekao da ruski komičari, navodno sa svojim šala i briljantnim parodijama, jesu pretnja za alijansu. Ja ovo zvanično proglašavam provokacijom i ovo neće na tome ostati”, rekao je Galustian igrajući Kadirova.

Nakon toga u kadar ulazi i “lažni” Putin, odnosno komičar Gračev, koji kaže da će se on lično postarati da stvar bude sređena.

Na kraju se pojavljuje i sam Kadirov, koji sve poziva da se smire.

Ovaj video parodija je na zaključke Stratkoma, koji je humoriste ranije optužio da imaju “specijalne veze sa Kremljom”, što je u Rusiji bilo predmet mnogih pošalica na društvenim mrežama.

(Glas Moskve)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track