Najnovije vesti

TEKST KOJI JE UZDRMAO ZAPADNU JAVNOST Poglavica plemena Komanči: SRBIJA JE LEKCIJA MODERNOM SVETU!
Foto: YT Printscreen

Slične sudbine

TEKST KOJI JE UZDRMAO ZAPADNU JAVNOST Poglavica plemena Komanči: SRBIJA JE LEKCIJA MODERNOM SVETU!

Planeta

Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju - kaže poglavica plemena Komanči, Dejvid Jigli.

Dejvid Jigli, poglavica plemena Komanči, napisao je pre tri godine autorski tekst na blogu ovih američkih starosedelaca pod nazivom “Srbija - lekcija modernom svetu” u kome opisuje političku situaciju u južnoj srpskoj pokrajini i napominje da bi takav odnos trebalo da imaju mnoge države u savremenom svetu. Ovaj tekst i danas,četiri godine posle objavljivanja, izaziva veliku pažnju i polemiku.

- Ovih dana zbog liberalnih medija, mnogi ljudi ne znaju istinu o Srbiji. Prevare, korupcija i pljačka ove nacije, nije ni prepoznata ni potvrđena ni kažnjena. Da li ovakav scenario važi za svaku zemlju koja se suoči sa istim problemima? - pita se Jigli.

On napominje da je Kosovo i Metohija zemlja koja je stekla navodnu nezavisnost na osnovu novca stečenog od trgovine herionom i drugim delatnostima organizovanog kriminala. Zato se i divi načinu na koji Srbi pokušavaju da zadrže ovaj deo svoje teritorije.

- Srbi su proglašeni varvarima od strane Zapada, a u stvari su rodoljubi i hrišćani, koji su želeli da zaštite svoju imovinu i svoju zemlju - piše Jigli.

On ocenjuje Srbe kao poslednje Mohikance koji su se suprotstavili novom svetskom poretku.

- Srbi su su patriote i hrišćani. U sukobu su sa muslimanima, liberalima, i zapadnom drogiranom mašinerijom. Srbi i hrišćani nisu sada popularni, ali zato muslimani jesu. Zapadne vlade, uključujući Sjedinjene Američke Države podržavaju ovakav stav - piše indijanski poglavica.

On zaključuje da nijedna nacija i zemlja nisu sigurne danas i da ukoliko žele sile će upotrebiti sve potrebne resurse da bi ostvarile svoje strateške interese.

Inače, autor ovog teksta Dejvid Jigli, poznat je po nadahnutim, slobodarskim govorima kao što je ovaj o patriotizmu:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOŠARE- srpski vojnici krvlju crtali mape !

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...