(VIDEO) ŽENA ŠETALA DVORIŠTEM, A ONDA SE UŽASNULA: Stvorenje sa DVE GLAVE pojavilo se ispred nje!
Foto: Printscreen/ Facebook

Zmija, ili nešto drugo?

(VIDEO) ŽENA ŠETALA DVORIŠTEM, A ONDA SE UŽASNULA: Stvorenje sa DVE GLAVE pojavilo se ispred nje!

Planeta -

Žena iz argentinskog grada Santa Fe u svom dvorištu je naletela na misteriozno stvorenje s dve glave, koje izgleda poput zmije.

Lujan Eroles je objavila je snimke na svom Fejsbuk profilu, koje su pogledane više od 20 miliona puta. Dvoglavo biće veliko je oko 10 cm i koža mu je poput zmijske.

"Nikad nisam videla takvo nešto, bilo je baš poput zmije i oči su mu bile skroz čudne, rekla je gospođa Elores, dodavši kako je stvorenje izgledalo kao da trepće jednim okom. Lujan je odlučila da pozove svoje prijatelje, snimi stvorenje i objaviti na Fejsbuku. Komentari su različiti.

"Mislim da se radi o deformisanom stvorenju. Ova planeta je toliko stara da svakome pruža priliku da se pretvori u nešto drugo", napisao je jedan korisnik.

"To je neka invalidna zmija. Bolje joj je da ne ode u šumu", napisala je jedna žena, od čak 7.000 ljudi koji su komentarisali objavu žene iz Argentine.

Čini se da je reč o mimikriji, sposobnosti nekih vrsta životinja i biljaka da se izgledom prilagode okolini radi zaštite od prirodnih neprijatelja. Mnogi su sugerisali da se radi o gusenici leptira zvanog ljiljak vinove loze (Deilephila elpenor) koja ima dve velike oznake u obliku oka iza glave pomoću kojih prevari grabljivice da je još veća nego što je stvarno.

(24sata.hr)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DŽINOVSKOJ ANAKONDI rasporili stomak, ono što su našli unutra TOTALNO IH JE ŠOKIRALO! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track