Najnovije vesti

SNIMAK STRAVE! BMW SMRTI KOSI ŽIVE LJUDE: Auto se zaleće u radnike i ubija Nišlijku! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Observatur TV

Auto smrti

SNIMAK STRAVE! BMW SMRTI KOSI ŽIVE LJUDE: Auto se zaleće u radnike i ubija Nišlijku! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta

Objavljen je stravičan snimak na kom se vidi trenutak u kom je BMW u rumunskoj fabrici "Leoni" usmrtio Nišlijku Irenu Ilić.

Na snimku se vide radnici kako mirno ručaju, dok u jednom trenutku na njih ne naleti automobil u punoj brzini. Neposredno nakon toga, ostali radnici su izašli da ukažu pomoć povređenima.

U nesreći je povređeno ukupno petoro ljudi, među kojima su još dve državljanke Srbije - Branka Grigorijević (34) i Aleksandra Ranđelović (29).

Mladić je vozio BMW, želeo je da se pokaže radnicima "Leonija" koji su imali pauzu za obrok, u jednom trenutku je dostigao brzinu od 80 kilometara na čas. Uleteo je pravo među stolove gde je sedelo oko pedesetak radnika - naveli su rumunski mediji.

On je, dok se hvalio pred damama, izgubio kontrolu nad svojim vozilom izvan postrojenja "Leoni", potom je probio ogradu fabrike i udario u šest zaposlenih žena koje su bile na pauzi na klupicama pored ograde.Svedok Dumitru Andrej Adelina bio je udaljen samo nekoliko metara od mesta nesreće.

"Video sam da dolazi iz pravca nekih kamiona, odjednom je skrenuo desno i udario direktno u ljude. Žena je podletela pod auto i preminula - rekao je Adelina koji je o tragediji obavesti policiju.

Fabrika „Leoni“, koja proizvodi automobilske kablove za vozila „jaguar“ i „lendrover“, tokom obuke kandidatima za rad plaća novčanu naknadu za obrok i troškove prevoza.nU stravičnoj nesreći u „Leoniju“ u rumuniji  poginula Irena Ilić, koja je bila na obuci za posao

(Observatir.tv)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...