ZLOTVOR SILOVAO UPLAKANU DECU: Dobio svega 10 godina robije
Foto: Twitter/Daily Record

Nezapamćeno

ZLOTVOR SILOVAO UPLAKANU DECU: Dobio svega 10 godina robije

Planeta -

Robert Mekgregor (36) osuđen je na 10 godina zatvora nakon što je snimao zlostavljanje dece, koje je trajalo 13 godina. Policija ga je uhapsila zbog dečje pornografije, koja ih je odvela do tri žrtve koje je seksualno zlostavljao.

Na njegovom laptopu nađeno je preko 2.000 neprimerenih slika, kao i 899 video-snimaka, za koje je utvrđeno da sadrže materijal sa najekstremnijim zlostavljanjem. Tužilac je izjavio da su na nekim slikama deca koja imaju jedva godinu dana, a da su među video-snimcima i mnogi koje je Mekgregor lično snimio dok je zlostavljao svoje žrtve.

Pet snimaka silovanja dece Mekgregor je objavio na aplikaciji "pir-to-pir", pa je tako svoje zločine prikazao svetu. Policija tvrdi da su te video-snimke videli korisnici iz Amerike, Nemačke i Češke.

Na jednom videu Mekgregor je snimao kako siluje dečaka, koji ga moli da prestane i govori: 'Nemoj! Prestani!'

Monstrum je takođe snimio video na kojem se vidi kako brutalno siluje trogodišnjaka, kom su raspovijene pelene. Tu je i snimak druge žrtve. kojoj je pozlilo pošto ju je prisilio da gleda snimke njegovih zločina.

"Vaš zločin jedan je od najozbiljnijih prekršaja prirode", rekla je sudija i dodala je da je Mekgregorova najmlađa žrtva izuzetno ranjiva.

McGregor će doživotno biti na spisku seksualnih prestupnika i pedofila.

(24 sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track