PRKOS: Madam Le Pen (81) gola u Plejboju

Majka francuske desničarke pozirala bez odeće

PRKOS: Madam Le Pen (81) gola u Plejboju

Planeta -

Majka Marin le Pen, Pjeret, odlučila je da se 1987. za muški magazin slika naga da bi se osvetila mužu za uvrede koje joj je naneo

PARIZ - Pjeret le Pen (81), majka Marin le Pen, liderke desničarskog Nacionalnog fronta, pozirala je svojevremeno gola za Plejboj kako bi se osvetila Žan-Mariju le Penu!Žan-Mari le Pen i Pjeret, koja se bavila manekenstvom, venčali su se 1960. i u braku dobili tri ćerke.Tri ćerkeŽan-Mari je sedamdesetih osnovao Nacionalni front, ekstremno desničarsku stranku koja je okupljala antisemite i bivše naciste. Nedugo potom dolazi do razmirica u braku i Pjeret odlučuje da ostavi Žan-Marija, a porodični dom napušta 1984. Tri godine kasnije, kad je razvod finalizovan, Pjeret pozira gola za Plejboj, gde navodi da se od supruga razvela jer je tvrdio da, „prema tradicionalnim francuskim vrednostima, žena dobra samo dobra za čišćenje, ribanje, pranje i izvršavanje svojih bračnih dužnosti“. Pozirala je u kostimu francuske sobarice.

Marin je kao najmlađa od tri ćerke bila veoma vezana za majku u detinjstvu.- Kad su se roditelji razveli, čekala sam svaki dan da me nazove. Ali poziva nije bilo - rekla je Marin u jednom ranijem intervjuu.Živela bez majkeDavid Duse, koji je napisao biografiju liderke Nacionalnog fronta, otkriva da je Marin bila vrlo nesrećna posle razvoda roditelja:- U porodici je vladala čudna atmosfera. Oni su naizgled bili vrlo bliski, ali istovremeno su bili potpuno udaljeni jedni od drugih. Marin je skoro 20 godina živela bez majke, a oca gotovo da nije ni poznavala jer je stalno bio odsutan. Odgajile su je dadilje - rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja