Najnovije vesti

KLINTON ODLUČIO DA PROGOVORI: Bivši predsednik SAD otkriva sve TAJNE BELE KUĆE!
Foto: Reuters

Piše triler

KLINTON ODLUČIO DA PROGOVORI: Bivši predsednik SAD otkriva sve TAJNE BELE KUĆE!

Planeta

VAŠINGTON) - Bivši američki predsednik Bil Klinton piše svoj prvi triler čija je radnja smeštena iza kulisa Bele kuće, objavili su danas njegovi izdavači.

On sarađuje sa američkim autorom bestselera Džejmsom Petersonom na knjizi "Predsednik je nestao" (President is Mišing) koju će izdavačka kuća Alfred Ej. Knopf end Litl, Braun end Kompani objaviti u junu 2018. godine.

Knjiga će, kako se navodi, ponuditi čitaocima jedinstvenu kombinaciju intriga, neizvesnosti i radnji iza kulisa globalne drame sa najviših nivoa vlasti.

Ona će sadržati insajderske detalje koje samo predsednik može da zna, naveli su izdavači, prenosi AFP.

"Rad na knjizi o predsedniku koristeći ono što znam o poslu, životu u Beloj kući i načinu na koji Vašington funkcioniše, bio je veoma zabavan", rekao je Klinton dodavši da je saradnja sa koautorom sjajna.

Peterson, koji je autor dva bestselera tiraža više od 350 miliona knjiga, kaže da je saradnja sa Bilom Klintonom "vrhunac" njegove karijere.

Klinton je dosad napisao nekoliko knjiga, a najprodavaniji su memorai "Moj život" iz 2004. godine.

Danas je objavljeno i da će uskoro izaći i knjiga autora bestselera Kertisa Sitenfelda o tome kako bi izgledao život Hilari Rodam da se nije udala za Bila Klintona.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...