(VIDEO) MELANIJIN POTPIS OTKRIVA ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: Svi ozbiljno zabrinuti za Prvu damu!
Foto: Youtube, Profimedia

Rukopis je razotkrio

(VIDEO) MELANIJIN POTPIS OTKRIVA ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: Svi ozbiljno zabrinuti za Prvu damu!

Planeta -

Stanje Melanije Tramp sve više zabrinjava javnost, a sumnje potpiruju i najnovije analize grafologa.

U javnosti kruže razne teorije o odnosu američkog predsjedničkog para. Od toga da je trofejna žena, zlostavljana partnerka i samo fikus svog supruga, do toga da Melanija želi da se razvede, ali da Donald zbog ugleda ne pristaje na to iako je vara na sve strane - svakog dana izlaze nove teorije .

Grafolog koji je analizirao rukopis Prve dame, tvrdi da je u njemu uočljovo nešto vrlo uznemirujuće. Naime ovi stručnjaci koji osim što utvrđuju autentičnost potpisa, na osnovu rukopisa mogu da utvrde osobinei emocije ljudi.

Svaki rukopis je individualna stvar u jednakoj meri kao i otisak prsta. Analizirajući pismo koje je potpisala Melanija, a u kojem zahvaljuje zaštitnici prava životinjai predstavnici udruženja PETA Pameli Anderson na poklonjenom kaputu od veštačkog krzna, grafolozi su uočili da Melanijin potpis neverovatno liči na Donaldov.

Teza stručnjaka o sličnosti ta dva potpisa upućuje na to da Melanija pokušava da kopira svog supruga. Pitanje je samo da li to radi vlastitom voljom kao imitator, ili je pak do te mere uz svog zastrašujućeg muža izgubila deo vlastitog identiteta?

"Sličnost je neverovatna, ali je jasno da je potpis stilizovan, dakle Melanija ga je uvežbavala", kaže analitičar rukopisa Šejla Kurc.

Kurcova je zaključila i da je Melanija direktna i da veoma brzo razmišlja. Međuti potpis je teško čitljiv što ukazuje da se teško otvara i da zapravo ne želi da "bude pročitana"

Analitičaru su već ranijom analizom Trampovog rukopisa zaključili da je američki predsednik egocentričan, preterano samopouzdan i vrlo verovatno narcisoidan čovek čija se odlučnost graniči sa racionalnim delovanjem.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trenutak koji je promenio SVE: Ovako su se upoznali Melanija i Donald Tramp

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track