(VIDEO) PUTINOVA ČUKA OD MILION DOLARA NA AUKCIJI: Ko će biti novi vlasnik sata ruskog predsednika?
Foto: Youtube Screenshot/acs540

JEFTINO

(VIDEO) PUTINOVA ČUKA OD MILION DOLARA NA AUKCIJI: Ko će biti novi vlasnik sata ruskog predsednika?

Planeta -

Vladimir Putin često je viđen sa nekim od najskupljih satova, a sada je odlučio da na aukciji ponudi svoj sat vredan milion dolara. Reč je o satu Patek Filip 5208P koji se prodaje samo proverenim klijentima, a to znači da je Putin njihov redovni kupac, piše Business Insider.

5208P jedan je od najluksuznijih satova poznate švajcarske kompanije, a opremljen je preciznom štopericom i kalendarom koji prati čak i prestupne godine i automatski dodaje dvadeset i deveti dan u februaru.

Ipak, postoji mogućnost da je to sat nekog drugog Vladimira Vladimiroviča Putina, kako upozoravaju neki analitičari. Svaki Patekov sat ima dokumentaciju na kojoj piše ime i prezime vlasnika, ali praktično je nemoguće da se proveri je li stvarno Putin kupio taj sat ili se samo neko predstavio kao on.

Kako bilo da bilo, u Monaku će se taj sat uskoro naći na aukciji i početna cena još nije utvrđena. Ko će biti novi srećni vlasnik tog skupocenog sata videće se za nešto više od mesec dana kada će kupci moći da licitiraju stotine hiljada evra da kupe nekadašnji Putinov sat.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SILA 16 epizoda: Jurišnici supersila - bradavičasta svinja protiv vrane!

(Kurir.rs / Business Insider)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track