(VIDEO) TRAMP U SVOM STILU: Okačio snimak kako "prebija" CNN
Foto Reuters, Foto: Reuters

Pukao mu film

(VIDEO) TRAMP U SVOM STILU: Okačio snimak kako "prebija" CNN

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp objavio je danas preko Tvitera video koji ga prikazuje kako "udara" čoveka čije lice je skriveno logom Si-En-Ena (CNN). Nije jasno ko je producent tog kratkog nameštenog videa ali je objavljen sa Trampovog zvaničnog naloga, prenosi agencija AP.

Tramp je u poslednje vreme pojačao verbalne napade na medije, i posebno na kablovske televizije, ali jedan njegov savetnik smatra da niko ovo ne bi to shvatio kao pretnju i izrazio nadu da to neće tako shvatiti.

Savetnik Bele kuće za bezbednost rekao je za Ej-Bi-Si (ABC) da misli da Trampu "na kablovskim televizijama dele udarce i da ima prava na to da odgovori". Portparolka Bele kuće Sara Sanders rekla je prošle nedelje da Tram ni na koji način nije nikad promovisao ili podsticao nasilje.

CNN je reagovao na najnoviji Trampov video. Portparolka te televizije rekla je danas da je to "tužan dan kada predsednik SAD ohrabruje nasilje protiv novinara: "Jasno je da je Sara Sanders lagala kada je rekla da predsednik nikad to nije radio".Kako je ona navela, Trampovo "detinjasto ponašanje daleko je ispod dostojanstva njegovog položaja.

"Mi ćemo nastaviti da radimo svoj posao. On bi trebalo da počne da radi svoj", rekla je portparolka CNN-a.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TRAMP BRUTALNO IZGURAO CRNOGORSKOG PREMIJERA: Američki predsednik zavodio red u Briselu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track