(VIDEO) NESTANAK ČETIRI MLADIĆA JE ZBUNIO POLICIJU: Jezivo otkriće na jednoj farmi je rešilo misteriju
Foto: Youtube screenshot/ABC

brutalno

(VIDEO) NESTANAK ČETIRI MLADIĆA JE ZBUNIO POLICIJU: Jezivo otkriće na jednoj farmi je rešilo misteriju

Planeta -

Din Finokiaro (19), Džimi Petrik (19), Tom Meo (21) i Mark Sturdžis (22), mladići iz američke savezne države Pensilvanija nestali su u periodu od svega par dana na vrlo misteriozan način. Policija ih je tražila. Ogradili su jednu farmu.

Policija je u međuvremenu na farmi našla nekoliko mrtvih tela, a prvo su identifikovali Dina Finokiara. Kasnije su našli i mrtva tela ostale trojice. Grobnica je bila duboka 3,80 metara. Policajce su do grobnice odveli psi tragači. Džimi je nestao prvi. Tražili su ga od 5. juna. Mladić je živeo u gradiću Njuton koji je od Filadelfije udaljen oko 50 kilometara. U gradu živi oko 2250 stanovnika.

Dva dana kasnije su nestali Mark i Tom. Mark je otišao prijatelju Tomu koji je živeo udaljen od njega 40 kilometara. Din je takođe nestao 7. juna. Videli su ga kako se penje na bicikl i odlazi. Policija je počela da pretražuje farmu nakon što je tamo uhvaćen posljednji signal mobilnog jednog od nestalih. Takođe, Tomov automobil je pronađen u blizini. Svedoci su rekli da su na farmi čuli pucnjeve.

Policija je u sredu uhapsila sina vlasnika farme koji se zove Kozmo Dinardo. On je pokušao da proda automobil nestalog i priznao je ubistvo nakon što se nagodio sa tužiocma. Obećali su mu da će izbeći smrtnu kaznu ako prizna. Ranije mu je otac platio garanciju jer je februaru bio uhapšen zbog ilegalnog posedovanja oružja. On je psihički bolestan ali je ipak imao oružje i municiju. Sada mu je određena garancija od pet miliona dolara. Džimi je poznavao osumnjičenog i bili su prijatelji na Fejsbuku. Dinardo je navodno nedeljama pre nestanka mladića govorio da će ubijati ljude.

Kurir.rs/24 časa

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track