Deda odveo 10-godišnjeg unuka na tetoviranje
Foto: KURIR

Nije znao da ne sme

Deda odveo 10-godišnjeg unuka na tetoviranje

Planeta -
Džeri Garison sa Floride tvrdi da svako u njihovoj porodici ima istetovirane inicijale na nekom delu tela, pa ne vidi problem u tome što je dopustio svom unuku da učini isto

TALAHASI - Džeri Garison sa Floride odveo je svog 10-godišnjeg unuka na tetoviranje ne računajući na to da bi zbog toga mogao imati ozbiljnih problema.

Garison tvrdi da svako u njihovoj porodici ima istetovirane inicijale na nekom delu tela, pa ne vidi problem u tome što je dopustio svom unuku da učini isto, piše Huffington post.

Kada su predstavnici Socijalne službe pokucali na Garisonova vrata sa drugim optužbama, uočili su tetovažu na desnoj nozi dečaka. Malenog dečaka i ostalu unučad su odmah oduzeli i smestili u dom dok se ne završi istraga, a starac je priveden.

Ipak, portparol Socijalne službe tvrdi da deca nisu oduzeta zbog tetovaže, već zbog drugih problema.

"Nisam shvatao zašto je tetovaža toliki problem" rekao je starac kroz suze. "Moj mali unuk me nazvao i rekao da je jako uplašen i da želi doći kući. Kada primite takav poziv od deteta, želite otići do njega, snažno ga zagrliti i reći mu da je sve uredu, ali ja to ne mogu. Ovo je najveća bol koju sam osetio u svom životu", dodao je Garison.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track