(VIDEO) SAGRADIO JE NEVEROVATNU VILU NA KROVU SOLITERA: Ovaj luksuz mu se ipak žestoko obio o glavu
Foto: Youtube/Printscreen

FASCINANTNA GRADNJA

(VIDEO) SAGRADIO JE NEVEROVATNU VILU NA KROVU SOLITERA: Ovaj luksuz mu se ipak žestoko obio o glavu

Planeta -

Zamislite kako se jednog dana vratite s posla i zateknete stan koji je potpuno poplavljen, sve zbog neke puknute cevi za koju niste znali ni da postoji.

Upravo to se dogodilo stanarima jednog solitera u Pekingu. Poplavu su prouzrokovali veliki radovi u ogromnom penthausu koji je maštoviti Kinez sagradio na vrhu ove zgrade od 26 spratova!

Profesor Žang Lin šest godina je gradio luksuzni apartman na krovu solitera. Iako je dobio dozvolu za gradnju, svi ekstravagantni dodaci su ipak bili nezakoniti.

foto: Youtube/Printscreen

Njegova vila se prostirala na 800 metara kvadratnih, ne računajući dekorativno kamenje i grmlje, a imala je i bazen, veliku terasu i vinograd. Čitava struktura je bila toliko teška da su metalna ojačanja morala da budu dodata sa strane.

Naravno, stanari solitera su se godinama žalili zbog pukotina u zidu, cevi koje cure, ali profesor ih je ignorisao. Jedan od stanara je rekao da je čitav njihov stan bio poplavljen zato što se cev polomila usled velike težine penthausa.

I ne samo to, profesor nije gubio vreme, pa je pravio i velike žurke u apartmanu. I ko ne bi!

Ipak, svemu tome je brzo došao kraj kada su se slike luksuzne vile na krovu solitera pronele svetom. Vlasti su naložile da sve treba da se razmontira iz bezbednosnih razloga. Trebalo im je godinu dana da sve razmontiraju, ali srećom, na internetu postoji dosta snimaka koji nas mogu podsetiti kako je to sve izgledalo.

Kurir.rs/OMGfacts Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Doleteo na parking, ali bukvalno! Najbizarnija nesreća snimljena u Bugarskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track