(VIDEO) BIVŠA DEVOJKA MU UNIŠTAVA KOLA, OH HLADAN KAO LED: Svađa bivših ljubavnika za njega ima srećan kraj
Foto: Youtube Screenshot/samachar Plus, Youtube screenshot/ urcommonnegroid

neočekivano

(VIDEO) BIVŠA DEVOJKA MU UNIŠTAVA KOLA, OH HLADAN KAO LED: Svađa bivših ljubavnika za njega ima srećan kraj

Planeta -

Nakon što je pronašla donji veš koje je pripadalo drugoj ženi u stanu njenog dečka, besna žena je rešila da se savršeno osveti. U prisustvu njenog bivšeg i njegovog prijatelja, žena je krenula njegovu najcenjeniju imovinu - njegov auto. U šokantnom snimku objavljenom na internetu, ona baca smeće na kola bivšeg dečka. Ona zatim baca mleko na vetrobransko staklo i pokušava da prska boju preko bočne strane vozila. Njegovi prijatelji se trude da zadrže svoj smeh dok posmatraju kako kola njihovog druga idu ka uništenju. Tokom očiglednog vandalizma, žena psuje bivšeg i čak ga gađa donjim vešom koji je pronašla u kolima.

Začudo, njen dečko je veoma smiren tokom susreta. On ne haje dok njegova bivša zatrpava njegova kola smećem. Ali uskoro postaje očigledno zašto. Dok njegova bivša nastavlja da vrišti na njega, on mirno izvlači ključeve od auta i otključava vozilo. I sigurnosna svetla na automobilu pored ponog koji ga je njegova devojka uništavala se pale.

Nažalost, žena je uništila pogrešan automobil. Uprkos tome što su mnogi označili snimak kao "lažan" snimak ima mnogo poklonika.

Kurir.rs/Daily star

Foto: Youtuber screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track