(VIDEO) RODILA JE PRELEPU DEVOJČICU, A ONDA SU STVARI KRENULE PO ZLU: Zbog onoga što je rekla mužu, svi su počeli da paniče!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YT

PRIČA iPAK, IMA SREĆAN KRAJ

(VIDEO) RODILA JE PRELEPU DEVOJČICU, A ONDA SU STVARI KRENULE PO ZLU: Zbog onoga što je rekla mužu, svi su počeli da paniče!

Planeta -

Period posle rođenja devojčice za Holi Gerlač i njenog muža bio je noćna mora.

Par je očekivao trudnoću i porođaj bez komplikacija. Ali stvari su se promenile. Pošto je rodila zdravu devojčicu, Holi je počela da oseća bol i slabost u vratu i nogama i požalila se mužu.

Kako su prolazili dani, njeno stanje se pogoršavalo i muž je odveo u bolnicu. Ali bilo je prekasno. Mlada majka je ostala paralizovana od vrata na dole.

Niz testova otkrio je da je Holi boluje od Gijen-Baerovog sindroma (GBS). Poremećaj može biti opasan po život ako ometa disanje, rad srca i krvni pritisak.

U vreme kada je Holi trebalo da se brine o svojoj bebi, živela je na aparatima. Međutim, vremenom su stvari počele da se menjaju na bolje.

Holi je zahvaljujuci podršci i brizi članova porodice, a posebno muža, kao i medicinskog osoblja bila sve bolje i bolje. Ona je želela da povrati snagu i vrati se kući svojoj ćerkici Kejsi.

Ubrzo je počela da govori, hoda, jede i oblači se. Vratila se kući posle četiri meseca boravka u bolničkom krevetu i sada uživa u vremenu provedenom sa svojom devojčicom.

Foto: Printscreen/ Youtube

(Kurir.rs/ Jesusdaily.com)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NOVI SKANDALOZNI SNIMCI VUČIĆEVE CENZURE! POSRAMLJENI RADNICI PRIZNAJU DA IM ŠEFOVI NAREĐUJU DA KRIJU KURIR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track