UMALO SE NIJE ONESVESTILA KADA JE PRONAŠLA OVO U MAŠINI ZA PRANJE SUDOVA: Posle ćerkinog objašnjenja usledio je pravi šok!
Foto: Printscreen/ Reddit, Foto: Printscreen/ Reddit

NESPORAZUM

UMALO SE NIJE ONESVESTILA KADA JE PRONAŠLA OVO U MAŠINI ZA PRANJE SUDOVA: Posle ćerkinog objašnjenja usledio je pravi šok!

Planeta -

Malo je reći da je jedna majka ostala u šoku kada je otvorila mašinu za pranje sudova, a u njoj, uz posuđe pronašla i stvar vrlo neobičnog izgleda.

Uzrujana majka odmah je pozvala svoju ćerku da joj objasni šta igračka za seks radi u mašini za pranje posuđa. Međutim, onda je usledio još veći šok kada joj je ćerka objasnila o čemu se radi.

Ćerka je, naime, u mašinu stavila običnu flašu za vodu s poklopcem koja se, zbog visoke temperature u mašini jednostavno otopila i dobila neobičan oblik zbog kojeg je majka i pomislila da se radi o nečemu drugome.

Awkward from funny

"Moja mama je pronašla ovo u mašini za pranje sudova. Dala mi je to zamotano u peškir i pitala me što to stavljam u mašinu. To je flaša. Smanjila se. Mama je stalno pričala koliko se neprijatno osećala taj dan", napisala je ćerka koja je fotografiju otopljene flaše objavila na Redditu gde je izazvala pravo oduševljenje.

Kasnije je otkriveno da se to nije prvi put dogodilo. Na Redditu su već objavljene fotografije sličnih flaša koje su i druge, ne samo ovu majku, podsetile na igračke za seks.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Foto: Printscreen/ Reddit

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Znao je da ne sme da seče granu na kojoj sedi, ali mu za stablo ništa nisu rekli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track