(VIDEO 18+) SODOMA I GOMORA NA RADNOM MESTU: U ovoj firmi su žene sa velikim grudima dobijale bonuse, šefovi trošili vijagru kao bombone, seks  je bio radna obaveza!
Foto: screenshot

odvratno

(VIDEO 18+) SODOMA I GOMORA NA RADNOM MESTU: U ovoj firmi su žene sa velikim grudima dobijale bonuse, šefovi trošili vijagru kao bombone, seks je bio radna obaveza!

Planeta -

Jedna financijska komanija iz Nju Džersija našla se u centru velike tužbe zbog seksualnog uznemiravanja nakon što su bivše radnice odlučile da progovore šte se događa iza zatvorenih vrata ove firme koja dnevno okrene i do 100.000 dolara na zajmovima.

Bivša šefovica kadrovske u kompanii Amerikan Fanding Grup, Nikol Orlando, udružila se sa četiri bivše koleginice i sudu predočila dokaze o ‘seksualnoj septičkoj jami’ u spomenutoj firmi. Ovih pet žena tvrdi da su direktori kompaniju vodili na ‘seksualno agresivan, moralno odrvatan i nezakonito nasilan način’ čemu im mogu konkurisati jedino fiktivni likovi iz filmova.

Šefovi su se, stoji u tužbi, opijali i drogirali i nagrađivali radnici koje su se oblačile i ponašale provokativno, sve kako bi zadovoljili svoju mizoginiju i vulagrne perverzije.

U kancelarije su dovodili striptizete, često žene niskog rasta, koje bi potom sa zaposlenima izvodile razne perverzije uz pomoć seksualnih igračaka i lutaka na naduvavanje.

Jedan od direktora, Mark Mančino, bivšoj šefovici kadrovske naredio da isplati novac striptizetama, ali kad mu je onda rekla da to možda i nije najbolja ideja rekao joj je da se "pomiri s time".

Među razuzdanim zabavama je i ona na kojoj se slavio rođendan jednog direktora. Striptizeta mu je stavila lopticu u usta, a kolega mu je pritom rekao ako odbije lopticu ‘dobit će strap-on’. Sve je to i snimljeno i priloženo dokaznom materijalu.

U tužbi stoji i kako su šefovi nagrađivali radnice koje su imale veće grudi, oblačile se provokativno ili se upuštale u seksualne odnose s njima. One koje su se oblačile konzervativnije i koje su odbijale da spavaju sa šefovima bile su izrugivane. Jednu radnicu pozivali su su kancelariji samo kako bi ‘igrali’ sa njenim grudima.

Ranije spomenuti direktor Mančino, naručivao je velike količine Viagre. Kad je Nikole Orlando pitala što će mu toliko toga, rekao je kako mu ‘penis treba dobro da raditi kako bi mogao da drži korak sa svim ovim ženama’.

Jedna službenica je na poklon dobila velikodušan bonus kako bi otišla na estetsko povećanje grudi.

Drugom prilikom, Mančino je upoznao jednu 22-godišnjakinju u teretani, odmah je zaposlio, dao joj je platu od 60.000 dolara i skupocenu Guči torbicu, službenu kreditnu karticu, a ona je u zamenu sa njim održavala seksualnu vezu.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track