MISTERIOZNA SMRT KINESKOG TINEJDŽERA: Roditelji ga poslali u kliniku za odvikavanje od interneta, on umro posle dva dana!
Ilustracija, Foto: profimedia-0002871693

jezivo

MISTERIOZNA SMRT KINESKOG TINEJDŽERA: Roditelji ga poslali u kliniku za odvikavanje od interneta, on umro posle dva dana!

Planeta -

Kineski tinejdžer (18) umro je dva dana nakon što je poslan u kliniku za odvikavanje od interneta. Tragedija se dogodila ranije ovog meseca u pokrajini Anhui na istoku zemlje. Klinike ovog tipa poznate su po disciplini vojnog stila i često su izložene kritikama zbog načina na koji pokušavaju da izleče svoje pacijente.

Majka preminulog tinejdžera rekla je da se kod njega pojavila teška internet zavisnost koju ona i suprug nisu mogli da kontrolišu. Odlučili su da pošalju sina u kliniku u gradu Fujangu, ali sve je pošlo po zlu samo dva dana nakon njegova boravka u klinici.

Roditelji su otkrili da su im lekari rekli da je njihov sin pretrpeo više od 20 spoljnjih, kao i nekoliko unutrašnjh povreda.

"Telo mu je bilo u potpunosti prekriveno ožiljcima, od glave do pete. Šta se dogodilo u samo 48 sati - nemamo pojma..., izjavila je skrhana majka, gospođa Liu. Državna televizija CCTV prenela je vest da su direktor klinike i četvoro zaposlenih završili u policiji na informativnom razgovoru, a klinika je zatvorena do daljeg.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track