(VIDEO) PRONAŠLA IZGUBLJENI PRSTEN POSLE 13 GODINA: Meri je bila u šoku kada je saznala gde je pronađen!
Foto: Printscreen Youtube

čudo

(VIDEO) PRONAŠLA IZGUBLJENI PRSTEN POSLE 13 GODINA: Meri je bila u šoku kada je saznala gde je pronađen!

Planeta -

Kada je pre 13 godina Meri Grejms izgubila verenički prsten dok je radila u bašti, mislila je da ga više nikada neće videti.

Ova 84-godišnjakinja iz Alberte u Kanadi toliko se uplašila da će joj se suprug naljutiti kada sazna da je izgubila prsten pa je otišla i kupila drugi, potpuno isti, a suprugu ništa nije rekla. Svoju tajnu nije rekla nikome osim sinu. Prsten je od supruga dobila 1951. godine, godinu dana pre nego što su se venčali, pa joj je mnogo značio.

Međutim ove nedelje ponovo s epojavio njen davno izgubljeni prsten. POzvala je snaja i pitala da li je nekada izgubila verenički prsten. Meri joj je iskreno priznala da jest, a snaja joj je onda otkrila nešto što nije očekivala.

Sinovljeva supruga radila je u istom vrtu gde je njena svekrva izgubila prsten, a kada je iščupala jednu šargarepu nije verovala šta vidi. Oko šargarepe, bukvalno urezan u nju nalazio se prsten koji je Meri izgubila.

foto: Printscreen Youtube

"Kada sam pronašla prsten, znala sam da pripada ili baki ili mojoj svekrvi jer nijedna druga žena nije živela na toj farmi. Pitala sam supruga prepoznaje li prsten i on je odmah rekao da je njegova majka izgubila prsten 2004. dok je radila u vrtu. A ja sam ga sada pronašla.

Nikad nisam videla nešto slično" , ispričala je snaja koja je odmah nazvala svekrvu i iznenadila je.

Kurir.rs/večernji.hr

Foto printscren youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track