PUTIN ZARATIO SA ROTŠILDIMA: Zabranio najmoćnijoj porodici na svetu da kroče u Rusiju i proglasio potpunu nezavisnost od njihovih banaka
Foto: EPA, Profimedia

Vladaju svetom, ali ne celim

PUTIN ZARATIO SA ROTŠILDIMA: Zabranio najmoćnijoj porodici na svetu da kroče u Rusiju i proglasio potpunu nezavisnost od njihovih banaka

Planeta -

Prošle godine u junu predsednik Rusije, Vladimir Putin zabranio je Džejkobu Rotšildu i njegovoj porodici bankarskog kartela Novog svetskog poretka da uđu na teritoriju Rusije “ni pod kojim uslovom,“ a sada, nešto više od godinu dana kasnije, Putin je proglasio “potpunu nezavisnost“ od globalnog bankarskog kartela i Rotšildove međunarodne organizacije za kreditiranje novca.

Putin je ovaj potez okarakterisao kao “najbolji poklon“ koji se može pružiti budućnim generacijama, a organizovao je i zabavu u Kremlju kako bi proslavilo.

“Rekli su nam da to ne možemo da uradimo, rekli su da ćemo biti uništeni. Naše buduće generacije će se roditi bez lanaca bankara oko zglobova na rukama i nogama. Ovo je najbolji poklon koji im možemo dati,“ rekao je Putin osoblju i višim saradnicima.

Bivši ruski ministar finansija Aleksej Kudrin takođe je govorio na pomenutom događaju i pozdravio Putinov potez.

“Oni ne odlaze lako, ali smo dokazali da je to moguće“ rekao je Kudrin.

Konačnim isplaćivanjem svih dugova bivših sovjetskih republika prema centralnim svetskim bankama čini Rusiju jedinom zemljom koja se oslobodila stiska i monopola bankarskog sistema Novog svetskog poretka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Ko postavlja bombe na Vračaru?

(Kurir.rs/newspunch.com)

(Foto: EPA/Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track