(VIDEO) MELANIJA RAZBESNELA AMERIKANCE,  ISPLJUVALI JE SAMO TAKO: Evo kako se prva dama obukla za obilazak poplavljenog i razorenog Teksasa!
Foto: Printscreen Youtube

Kao da je krenula u svatove

(VIDEO) MELANIJA RAZBESNELA AMERIKANCE, ISPLJUVALI JE SAMO TAKO: Evo kako se prva dama obukla za obilazak poplavljenog i razorenog Teksasa!

Planeta -

Prva dama SAD Melanija Tramp izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Ona je danas sa suprugom Donaldom Trampom posetila poplavljena područja u Teksasu, au obilazak je krenula u visokim potpeticama sa avijatičarskim naočarama.

"Pomoć je na putu Teksase. Ne brinite, Melanija nosi svoje špicaste štikle specijalno za oluju", napisao je u Tviter poruci komičar Bred Volak dok je Džej Di Altman napisao da "neko treba da kaže Melaniji da štikle treba da joj budu malo više za tu poplavu".

Komičarka Džesika Kirson čestitala je prvoj dami i rekla da je to što je obukla "Izvanredna ideja... Možete da skupljate otpatke s vašim potpeticama", dok je neko napisao "nije nedelja mode u Milanu, Melanija".

"Melanija izgleda kao Barbi pomaže u poplavama. Devojke, Lub cipele nisu nepromočive", napisala je Marija del Ruso, navodeći skraćenicu za luksuznu marku cipela Lubuten.

Pored cipela s visokim štiklama prva dama je kritikovana takođe zbog još dva modna detalja, zelene avijatičarske jakne i naočara. Njen suprug Donald Tramp bez kravate takođe se pripremio za kišu, obučen u vetrovku sa znakom predsedništva, i u solidnim cipelama koje su izgledale nepromočive.

"Ona misli da je u Top Ganu" prestižnoj američkoj pilotskoj školi, napisao je jedan korisnik na Tviteru dok se drugi pitao da li će Melanija Tramp upravljati avionom do Teksasa.

Medjutim nisu se svi smejali njenom izgledu, neki su bili ljuti. Tako je izvesna Džener Tromans koja je rekla da je fotograf i da je doživela više uragana, napisala da je "užasno besna" i da to "nije foto sešn", već da se ljudi bore za svoje živote.

Melanija se posle silnih prozivki presvukla i na konferenciju za štampu došla u patikama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track