(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! KIM IMA ŠTO NIKO NEMA: Posebna jedinica za zadovoljstvo ima specijalan zadatak i u njoj su isključivo devojčice device!
Foto: Printscreen Youtube

izvlače ih iz škole

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE! KIM IMA ŠTO NIKO NEMA: Posebna jedinica za zadovoljstvo ima specijalan zadatak i u njoj su isključivo devojčice device!

Planeta -

Prijetnje i zveckanje nuklearnim oružjem mogu da budu stresni po severnokorejskog lidera, zbog čega Kim Jong-un planira orgije s devojčicama.

On i njegovi zvaničnici planirajuda se opustiti u društvu devica od kojih neke imaju samo 13 godina, prenose britanski mediji.

Vojnici dolaze po devojčice i odvoze ih iz škola, a one ne smeju ništa da kažu svojim porodicama jer im prete da će ih ubiti piše britanski Express pozivajući se na južnokorejske medije.

foto: Printscreen Youtube

Devojke pregledaju lekari kako bi utvrdili da nisu imale polne odnose, a zatim postaju deo 'jedinice za zadovoljstvo' u sklopu koje ih obučavaju da budu 'zabavljačice za odrasle' i da su na raspolaganju državnom i vojnom vrhu.

Kim Jong-un je time ponovo aktivirao jedinicu koja je postojala za vreme njegovog oca, a raspuštena je posle njegove smrti 2011. godine. On je sada sastavio sopstvenu jedinicu u kojoj su navodno samo visoke i lepe devojke koje će 'obučavati' u hotelu u Pjongjangu.

U vreme njegovog oca devojke morale da se udaju za lične čuvare političara ili starije radnike vladinih službi, a tako će verojatno biti i ovog puta, navodi britanski medij. Pre toga ih očekuju zabave bogate alkoholom i seksom u Kimovoj rezidenciji.

"Zabava bi počinjala hranom i pićem, nastavljala se plesom, a završavala erotskim igrama", napisao je nećak Kim Džong-ila, Li Il-nam u svojim memoarima, dodavši da su gubitnici u tim igrama morali da se svlače, a ako bi se baš jako napili, voleli su da briju glave devojkama.

Kad je vođa bio jako dobre volje, održavale bi se zabave na kojima su samo imali seks.

Kurir.rs/Ekspres

Foto printscreen youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Osmeh dečaka, ideje ludaka! 8 ključnih činjenica o Kim Džong-unu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track