(VIDEO) UŽAS U FRANCUSKOJ: Policajac ubio decu i suprugu, pa izvršio samoubistvo!
Ilustracija, Foto: printscreen lci.fr

porodična tragedija

(VIDEO) UŽAS U FRANCUSKOJ: Policajac ubio decu i suprugu, pa izvršio samoubistvo!

Planeta -

Francuski policajac ubio je danas hicima iz pištolja svoju suprugu i njihovo dvoje dece, uzrasta tri i pet godina, na peronu železničke stanice u gradu Noajon na severu Francuske, a potom je i sebi oduzeo život, saopštile su vlasti.

Juče je policija intervenisala u njihovom domu zbog porodične svađe, a žena je tada policajcima rekla da namerava da napusti svog supruga, prenosi AFP.

Tužiteljka Viržini Žirar rekla je danas novinarima da je suprug bio "savršeno miran" i nije imao nikakvih zamerki što je sused danas povezao njegovu suprugu i decu na železničku stanicu, ali kada su oni danas stigli na stanicu, suprug se iznenada pojavio i otvorio vatru na njih.

Pucnjavi je prisustvovalo i treće dete, petogodišnja devojčica koja je bliznakinja jednog od dvoje ubijene dece, ali je ona ostala nepovređena.

"Napadač je policajac koji radi u Parizu i koji nije mogao da prihvati nameru svoje supruge da ga napusti", rekla je tužiteljka.

Sa policajcem je, u trenutku kada je otvorio vatru na svoju porodicu, bio još jedan muškarac, koji je pobegao kada je on izvršio samoubistvo i policija ga goni.

Kurir.rs/Tanjug

Foto printscreen lci.fr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ko je Petar Vujičić, čovek zbog kojeg je likvidiran Arkan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track