(VIDEO) TEKSAŠKI MASAKR MEĐU PRIJATELJIMA: Identifikovane žrtve manijaka  koga je žena ostavila zbog nasilja i alkohola!
Foto: Facebook

dramatično

(VIDEO) TEKSAŠKI MASAKR MEĐU PRIJATELJIMA: Identifikovane žrtve manijaka koga je žena ostavila zbog nasilja i alkohola!

Planeta -

Masovni ubica koji je je ubio osam ljudi u Teksasu ciljao je svoju bivšu ženu i njihovog kuma.

Spenser Hajt (32) je ubio 27-godišnju Meredit Hajt i sedam svojih prijatelja u njegovoj bivšoj kući u gradu Plano u nedelju uveče.

U ponedeljak je par trebao da obeleži godišnjicu, ali su se oni razišli u martu. Policija je rekla da je Spencer ubijen nakon što ga je upucao policajac nakon razmene vatre.

#Gameofthrones watch party!

A post shared by Meredith Emily Hight (@hightmeredith) on

Sedam njegovih žrtava proglašeno je mrtvima na licu mesta a dva lica su odvedena su u bolnicu - gde je jedano kasnije umrlo.

Druge žrtve koje je potvrdila policija su Mia Sade Bass, 28; Entoni Majkl Kros, 33; Olivija Nikol Defner, 24; Džejms Ričard Danlop, 29; Kejleb Set Edvards, 25; Derril Villiam Hokins, 22; i Rajon Kristofer Morgan, 31.

Porodica preživelog Karlija Šokeja objavila je saopštenje u kom kaže da je u "stabilnom, ali ozbiljnom stanju".

Danlop je bio kum na svadbi 2011. godine, a gospodin Morgan je bio pratilac mladoženje, izjavila je rodbina žrtava američkim medijima.

"Nikada nismo imali pucnjavu ove veličine. Nikada ranije nismo videli ovolike mnoge žrtve", rekao je šef policije Plano Gregor Rušin.

Prijatelji su, navodno, gledali ragbi utakmicu kada se pucnjava desila.

CBS je objavijo da je majka Hajtove rekla da je njena ćerka podnela zahtev za razvod zbog navodnog fizičkog zlostavljanja i problema sa alkoholom njenog supruga.

Jedan svedok je rekao lokalnim medijima da je čuo 40 pucnjeva tokom napada.

Kurir.rs/BBC

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track