(VIDEO) UBICIN PRIJATELJ JE HRABRO STAO ISPRED PUŠKE: Pokušao je da spreči masakr u školi, ali tinejdžer nije imao milosti!
Foto: Youtube screeenshot/glamfitfab

sumanuto

(VIDEO) UBICIN PRIJATELJ JE HRABRO STAO ISPRED PUŠKE: Pokušao je da spreči masakr u školi, ali tinejdžer nije imao milosti!

Planeta -

Kad mu je najbolji prijatelj stao na put u hodniku škole i pokušao da ga spreči u nameri da puca u učenike, Kejleb Šarp mu je hladnokrvno pucao u glavu.

Petnaestogodišnji Šarp juče je ušetao u srednju školu Friman u američkom gradu Rokfordu, naoružan puškom i pištoljem, pa je počeo da puca na svoje kolege i profesore. Ubio je jednog učenika i još troje ih ranio.

Ubijeni mladić bio je Šarpov najbolji prijatelj Sem Strahan.

Sam se suprotstavio napadaču i pokušao da ga spreči u ubilačkom pohodu, ali Šarp mu je pucao u glavu. Pomahnitali 15-godišnjak potom je ustrelio tri učenice.

Naoružanog napadača herojski su zaustavili radnici škole i zadržali ga do dolaska policije.

Šarp je, kažu školski drugari, početkom školske godine rekao kako će učiniti ‘nešto glupo zbog čega će možda završiti mrtav ili iza rešetaka’. I na društvenim je mrežama objavljivao nasilan sadržaj, pa i fotografije na kojima pozira sa lažnim oružjem. Ipak, tvrde kako nije bio povučen, i da je imao mnogo prijatelja i da ga niko nije maltretirao u školi.

Drugi učenici kažu kako je bio opsednut pucnjavama u školama, piše Dejli Mejl. Čini se kako je svoju fascinaciju odlučio da sprovede u delo pri čemu je ubio svog najboljeg prijatelja.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo su timovi sa kojim će Zvezda i Partizan Večeras istrčati na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja