(VIDEO) NEVIĐENO POLICIJSKO UBISTVO: Vikali na gluvog čoveka, a kada ih nije poslušao upucali ga dva puta!
Foto: Jack Sullivan / Alamy / Alamy / Profimedia

tragedija

(VIDEO) NEVIĐENO POLICIJSKO UBISTVO: Vikali na gluvog čoveka, a kada ih nije poslušao upucali ga dva puta!

Planeta -

Čovek koga je policija ubila u Oklahoma Sitiju u utorak je bio gluv. Svedoci kažu da su nasumice rekli službenicima da čovek ne čuje, ali su ionako otvorili vatru.

Policajci su u utorak uveče odgovorili na prijavljeni udes kolima i videli vozilo koje odgovaralo opisu koji su mu data.

Oni su se suočili sa čovekom koji je stajao blizu automobila držeći štapić, koji nije odgovorio na upozorenja. Jedan policajac je pogodio Magdiela Sančeza (35) sa tizerom, dok ga je drugi ubio pištoljem, kazao je novinarima policijski kapetan Bo Mathevs. Svedoci su vikali "on te ne čuje" pre nego što su oficiri pripucali, ali ih policajci nisu čuli, rekao je Mathev.

Sančez je proglašen mrtvim na licu mesta. Lokalni stanovnici su kasnije rekli da je Sanchez slep, i da su pokušali upozoriti policiju o njegovom stanju. Komšija je rekao AP da je Sanchez bio ili gluv ili nagluv i da je nosio štap sa njim kao zaštitu od pasa lutalica. Drugi lokalni stanovnik je rekao da je Sančez koristio pisane beleške da komunicira, dodavši da ga je je često videla sa štapom. Policija je pokrenula istragu o pucnjavi, sa oficirom koji je otpustio pištolj na administrativni odmor.

Kurir.rs/RT

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Jelena ubijena u kući? Ovo su dokazi koji bacaju sumnju na porodicu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja