KANAĐANIN IZLJUBIO MELANIJU: Trudo bez blama srdačno dočekao prvu damu SAD
Foto: Reuters, Foto: Reuters

TORONTO

KANAĐANIN IZLJUBIO MELANIJU: Trudo bez blama srdačno dočekao prvu damu SAD

Planeta -

TORONTO - Melanija Tramp, prva dama SAD, i britanski princ Hari upoznali su se u Torontu, na otvaranju takmičenja Igre neporaženih, koje se održava u čast ranjenih i bolesnih vojnika i ratnih invalida širom sveta.

U Kanadu nije doputovao Donald Tramp, predsednik SAD, već je američku delegaciju predvodila njegova supruga.

foto: Reuters

Donald nije došao

Melanija, rođena Slovenka, princu je pri upoznavanju rekla da je upravo stigla iz Vašingtona. Ovo je njen prvi samostalni put van SAD u svojstvu prve dame, potvrdila je Bela kuća.

- Drago mi je što smo se upoznali - rekao je princ Hari i rukovao se s Melanijom.

foto: AP

Mediji prenose da je Melanija bila nešto nervoznija i da se princ Hari, peti u redu za nasleđe britanskog prestola, trudio da opusti atmosferu. Hari je upitao Melaniju da li je bila zauzeta, na šta mu je ona odgovorila da je zaista bila prezauzeta, a princ ju je pohvalio zbog dosad urađenog posla.

Peti Vud, ekspert za analizu govora tela, tvrdi da je princ u početku sastanka delovao stegnuto i da se smeškao na silu, ali da je kasnije bio mnogo opušteniji.

Prisniji odnos

- Melanija je sve vreme imala isti izraz lica, što je njoj svojstveno. Princ Hari je tokom razgovora gestikulirao rukama, što je znak želje za prisnijim odnosom. Melanija je sve vreme bila stegnuta - rekla je Vudova.

Kanađanin bez blama

TRUDO IZLJUBIO SLOVENKU

Kanadski premijer Džastin Trudo, domaćin takmičenja, iskoristio je priliku - za razliku od britanskog princa - i izljubio prvu damu Amerike. Trudo se pri upoznavanju nije libio da izljubi Melaniju iako je na svega nekoliko koraka stajala njegova supruga Sofi, s kojom ima dvoje dece.

foto: Reuters

Kurir / E.K.

Foto: Reuters, AP, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track