POZIV NADUVANIH PLANINARA ZAPANJIO POLICIJU: Upomoć, ne možemo da siđemo, prenapušeni smo!
Foto: YT Printscreen

Presmešno

POZIV NADUVANIH PLANINARA ZAPANJIO POLICIJU: Upomoć, ne možemo da siđemo, prenapušeni smo!

Planeta -

Veseli izlet na planinu u Velikoj Britaniji oteo se kontroli kad su četvorica ljubitelja visina i marihuane shvatila da su toliko napušeni da nisu u stanju da siđu niz strme puteljke.

Stoga su u pomoć pozvali policiju, a dežurnom je operateru bilo toliko mrsko da skoknu u pomoć opijenim planinarima da je najpre morao da se malo požali na službenom Fejsbuku.

“Nazvali su nas jer su zaglavili na planini pošto su pušili kanabis. Sad moramo u akciju spasavanja s helikopterom i medicinskim timom. Ostavili su nas bez reči…”.

O slučaju koji je nasmejao Veliku Britaniju izvestio je Gardijan pod prikladnim naslovom “Too high” ("previsoko ili prenapušeno"). Kako pišu, avanturisti su se zaputili na najviši vrh na Ostrvu, Skafel Pajk u Lejk Distriktu. Spasiocima je trebalo više od tri sata da s planine spuste nestašnu četvorku.

Za to vreme pod objavom kambrijske policije skupila se sva sila kritika na račun tako neodgovornog ponašanja, a mnogi su poručili da bi bilo pošteno da neodgovorni avanturisti pokriju trošak sopstvenog spasavanja.

(Kurir.rs/Slobodna Dalmacija)

(Foto: YT Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NEBESKI TAČDAUN! Padobranac se neplanirano zakucao u tribine stadiona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track