STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, NEŠTO SE PROMENILO, nešto OPASNO SE DEŠAVA!
Foto: Pixabay

Znaju tajnu

STRAVIČNO UPOZORENJE ESKIMA: Zemlja se pomerila, NEŠTO SE PROMENILO, nešto OPASNO SE DEŠAVA!

Planeta -

Starešine su se složile da je uzrok takvim promenama pomeranje Zemlje prema severu.

Uragan Irma, zemljotresi, masovna ubistva, ratovi, zveckanje nuklearnim oružjem, džinovski lednici se odvajaju od Antarktika...

Svet kakav poznajemo srlja u propast, a kao da nam to nije bilo dovoljno, oglasio se i narod koji se retko oglašava, i to jednim katastrofičnim predviđanjem.

Prema eksimskim starešinama, koji su dobri vremenski prognostičari, jer žive u skladu s prirodom, izučavajući jednostavne, ali često zanemarene signale, problem nije samo u globalnom zagrevanju.

Naime, ovi domoroci u arktičkim regijama Kanade, SAD i Grenlanda kažu da klima nije krivac za sve, već se po njima, jednostavno rečeno "Zemlja pomerila".

Ovo jezivo upozorenje su uputili NASA i celoj globalnoj naučnoj zajednici, govoreći kako je naša "planeta stenjala, a nebo se promenilo".

Pogledajte video:

Oni tvrde da se Zemlja "zateturala", odnosno "nagnula" prema severu, što je rezultiralo "promenom na nebu". - Nebo je drugačije - starešine su tako upozorile NASA da Sunce više ne izlazi na mestu na kojem je izlazilo ranije. Upozorili su i da im dani traju duže nego ikad pre, a tvrde i da su se promenili položaji Meseca i zvezda, što je po njima pravi uzrok promena temperature i strašnih oluja koje pogađaju planetu. Sve starešine su se složile da je uzrok promenama pomeranje Zemlje prema severu, a smeta im što se za sve optužuju klimatske promene. Prema njima, Sunce je sada na višoj poziciji na horizontu i greje više nego obično. - Nešto se opasno događa sa Zemljom - tvrde Eskimi.

OBAVEZNO POGLEDAJTE

IZGOREĆEMO: Zbog HAARP-a u Srbiji toplotni udar i do 60 C! (VIDEO) OLUJA UPLAŠILA MAKEDONCE: Harp li je, šta li je?

VIDEO) ZASTRAŠUJUĆE TVRDNJE NAUČNIKA: HAARP je uspeo, čovek kontroliše uragane, Harvi je najbolji dokaz!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čelični stisak zmije dokrajčio je guštera...al' zamalo! Ludi preokret u okršaju gmizavaca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track