(VIDEO) ŠOKANTNI OBRT: FBI krije informacije, masovni ubica iz Las Vegasa imao saučesnika u sobi!
Foto: Printscreen Facebook

novi detalji masakra

(VIDEO) ŠOKANTNI OBRT: FBI krije informacije, masovni ubica iz Las Vegasa imao saučesnika u sobi!

Planeta -

Postoji više teorija o tome da Stiven Pedok masovni ubica iz Las Vegasanije bio sam i da je imao saučesnika u hotelskoj sobi iz koje je pucao i ubio 59 osoba i ranio više od 500 ljudi.

Pojavio se još jedan dokaz da je Pedok imao društvo. naime jedan radnik hotela "Mendelej bej" tvrdi da ima dokaz da Pedok nije bio sam. On je objavio na Fejsbuku račun iz hotela na kom se vidi da je u sobi 32135 u kojoj je boravio Pedok bilo "dvoje gostiju".

Toni Ernandes Armenta objavio je slike računa uz komentar: "Mislim da sam razgovarao sa ubicom iz Mendelej beja i da sam bio sam sa njim nekoliko minuta.

Podilaze me žmarci znajući da sam bio njegov konobar u apartmanu iz kog je pucao. Nikada ne znate s kim imate posla u ovom poslu".

Na računima se vidi da je naručeno dosta hrane burgeri, peciva i supa od krompira, kao i dva pepsija. Međutim, na računima piše datum 27. septembar, a policija je prethodno saopštila da se on prijavio u hotel 28. septembra.

Armenta je kasnije uklonio slike sa Fejsbuka, ali ih je kopirala i ponovo objavila novinarka Lora Lumer.

Ona tvrdi da policija Las Vegasa i FBI kriju informacije od javnosti.

" Moj izvor koji radi u hotelu rekao je da je Pedokova rezervacija apartamana počela 25. septembra i sve ovo dokazuje da policija Las Vegasa i FBI ne objavljuju tačne informacije", napisala je ona na svom Fejsbuk profilu

I šerif Džozef Lombardo smatra da je teško poverovati da je samo jedna osoba mogla da sastavi toliku količinu oružja pronađenu u sobi. A u vodu onda pada i teorija da Pedok pucao sa dva prozora jer su oni poprilično udaljeni jedan od drugog.

"Da li mislite da je sve ovo uspeo da organizuje potpuno sam? U jednom trenutku morate da postavite pretpostavku da je imao pomoć", naglasio je Lombardo.

Kurir.rs/Miror

Foto printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LUDAK ILI HEROJ? Dok su pljuštali meci u Las Vegasu, on je psovao napadača!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track