(VIDEO) DOŠLE U KOREJU NA PLASTIČNU OPERACIJU PA GORKO ZAŽALILE: Kineskinje zadržane na aerodromu postale predmet podsmeha!
Foto: Youtube screenshot/Showbiz and news

nije sve u lepoti

(VIDEO) DOŠLE U KOREJU NA PLASTIČNU OPERACIJU PA GORKO ZAŽALILE: Kineskinje zadržane na aerodromu postale predmet podsmeha!

Planeta -

Društvenim medijima u Kini dele se fotografije tri Kineskinje koje su zapele na aerodromu u Južnoj Koreji nakon estetskih operacija.

Naime, službenici nisu ženama dozvolili da odu iz zemlje jer, nakon operacija, više ne izgledaju kao na fotografijama koje imaju u pasošima.

Klinike za estetsku hirurgiju u Južnoj Koreji su poznate u svetu i navodno jedne od najboljih. Zbog toga ne čudi da puno žena, najviše iz Kine i Japana odlazi u tu zemlju na operacije, piše Odditycentral.

Malo njih samo operiše nos, stavlja umetke u obraz ili ubrizgava botoks, a velika većina traži da im se operiše celo lice. Zbog toga zaposleni na aerodromu imaju puno posla. Većina klinika je to rešila tako da pacijentkinjama izdaje sertifikate kojima garantuju da su to iste osobe. U certifikatu se navodi lokacija bolnice u kojoj su bili, koliko su tamo vremena provele kao i broj pasoša.

Ali ženama koje su "zapele" na aerodromu nije pomogao ni certifikat. One su se pojavile nedugo nakon operacije sa nateklim licima i sa zavojima na glavi. Izazvale su lavinu komentara.

"Sa tako nateklim licima ne bi ih ni sopstvena majka prepoznala", napisao je jedan komentator.

Kurir.rs/24 sata.hr

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track