(VIDEO) DEBELI FARMER STOMAČINOM POBIO 79 PRASIĆA: Pogledajte kako se iživljavao nad jadnim životinjama!
Foto: Printscreen Youtube

kakAv bolesnik

(VIDEO) DEBELI FARMER STOMAČINOM POBIO 79 PRASIĆA: Pogledajte kako se iživljavao nad jadnim životinjama!

Planeta -

Zastrašujuća vest stigla je iz Almerije u Španiji, gde je jedan farmer osuđen na 15 meseci zatvora jer je ubio 79 prasića skočivši na njih.

On se bacao na njih i sve to snimao i kamerom. Debeli farmer je kad se bacio na životinje zgnječio jadne prasiće svojim ogromnim stomakom. Sud u Španiji je njegov potez označio kao "neopravdano surov".

Uz zatvorsku kaznu, farmeru i njegovom saučesniku koji je snimao bolesnu "zabavu" zabranjeno je da se tri i po godine bave bilo kojim poslom koji zahteva kontakt sa životinjama. Njih dvojica će uz to morati da plate 4.470 evra, odnosno 60 evra za svako ubijeno prasence. Novac će biti uplaćen na račun kompanije koja je vlasnik farme.

Surovi video-snimak farmera koji se baca na jadne prasiće poput munje obišao je internet, a za puštanje u promet njegov saučesnik kažnjen je sa dve godine zatvora. Društva za zaštitu životinja zgrožena su ovim zločinom i zahtevaju od suda da obori presudu i surovog farmera osudi na dužu zatvorsku kaznu. Ubijeni prasići bili su stari između 19 i 27 dana.

" To je bila šala, šalili smo se da ću uskočiti u bazen prasića. Slažem se da je to bilo pogrešno, ali nisam imao namjeru da ih ubijem - bio je komentar osuđenog farmera, koji je identificiran kao D. A.

Sudija španskog suda ocijenio je video u trajanju od 21 sekunde kao "nešto najgroznije što je vidio u svom životu", piše Daily mail..

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track