(VIDEO, FOTO) PA TI OSTAVI RUSKU MANEKENKU: Ko je kriv bankaru sa Volstrita što vozi mercedes!
Foto: Facebook/Guy gentile

osveta

(VIDEO, FOTO) PA TI OSTAVI RUSKU MANEKENKU: Ko je kriv bankaru sa Volstrita što vozi mercedes!

Planeta -

Ruska manekenka je navodno odvezla 100.000 dolara vredan mercedes svog bivšeg dečka - bankara sa Volstrita, pravo u bazen.

Model Kristina Kučma je bila besna pošto je biznismen Gaj Đentile iznenada raskinuo kada ga je zamolila da uloži u njen posao, prenosi Njujork Post. Kučma tvrdi da je Đentile obećao da će finansirati njen posao, ali je umesto toga raskinuo dok su bili na Bahamima. Ona je tražila ulaganje od 50.000 dolara za neke troškove marketinga.

"Lažove!" napisala mu je u SMS poruci. "Rekao si mi da ćeš mi pomoći da započnem posao! To su bile tvoje reči! Sada hoćeš da budeš investitor?? Pa, investitore, za vas je iznenađenje u dvorištu, prvo počni sa tom investicionom idejom. " Đentile je rekao da u početku nije razumeo šta se dešava, a kada je video njegov auto u bazenu, mislio je da je njegova devojka počinila samoubistvo u kolima.

"Moje srce je stalo jer sam se [plašio sam da je unutra]. U tom trenutku me nije bilo briga za auto ", rekao je on. "Ali pošto sam shvatio da nije u njoj, onda sam pobesneo."

Kurir.rs/Sputnjk

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track