(VIDEO) AVIONSKI LET IZ PAKLA: Propadali kilometrima, ali je putnike zapanjila reakcija posade!
Foto: Vikipedija

srećan kraj

(VIDEO) AVIONSKI LET IZ PAKLA: Propadali kilometrima, ali je putnike zapanjila reakcija posade!

Planeta -

Putnici na leti Er Ejže koji je iznenada AirAsia koji su iznenada pali za gotovo 6.000 metara doživeli su napad panike i histerije.

Avion je leteo od Perta do Balija u nedelju popodne kada je pritisak u kabini naglo pao, a let je pao sa 9700 metara na svega 3.000.

Video prikazuje putnike koji nose mnaske sa kiseonikom, dok se član posade može čuti kako viče: "Putnici, dole! Putnici, dole! " Putnica Kler Askev izjavila je da je očekivala bolje reakcije posade. "Panika je eskalirala zbog ponašanja zaposlenih koji su vrištali", rekla je Askev. [Oni] su izgledali pogubljeni i šokirani. Sada, shvatam, ali mi ih od njih očekujemo sigurnost i nismo je dobili. Bili smo više zabrinuti zbog toga kako ih je više hvatala panika. " "Pre toga nije postojala prava panika, ali su se svi paničili", dodao je Mark Bejli, drugi putnik.

Treći neidentifikovani putnik je rekao stanici da ga toliko bio strah da je poslao "oproštajnu" poruku svom sinu. Let KZ535 je krenuo iz Perta oko 11:15 ujutro i posle sat vremena u letu, tehnički problem je izazvao vazdušnu nesreću. "Bezbednost naših gostiju je naš najveći prioritet", tvrdi avionska kompanija u saopštenju. "Er Ejža Indonezija se izvinjava zbog bilo kakvih neugodnosti."

Kurir.rs/New York Post

Foto: Vikipedija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 10 avionskih tajni koje putnici ne znaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track