(VIDEO) EKS NACISTA ŠOKIRAO MILIONE: Britanac je priznao nešto zbog čega ga njegovi nekadašnji saborci progone!
Foto: Youtube screenshot/thecouchtripper

šokantno

(VIDEO) EKS NACISTA ŠOKIRAO MILIONE: Britanac je priznao nešto zbog čega ga njegovi nekadašnji saborci progone!

Planeta -

Bivši naci aktivista u Britaniji otkrio je dve za njega pogubne činjenice - da je gej i da je Jevrej.

Nekadašnji lider britanskog Nacionalnog fronta Kevin Vilšou pristupio je Britanskoj nacionalističkoj partiji i koliko početkom godine je držao govor na skupu belih rasista. Njegove akcije su dovele do hapšenja početkom devedesetih godina kada je vandalizovao džamiju u Ajlesberiju u martu.

Ali sada tvrdi da je njegovo obožavanje nacista stvar prošlosti. Govoreći za medije on tvrdi da je u skoroj prošlosti bio maltretiran.

" Ako ste gej to je prihvatljivo u društvu, ali određene grupe ljudi to ne prihvataju. Od njih sam dobijao preteće poruke" On je dodao: "To je užasno sebično reći, ali to je istina, video sam ljude koji su zlostavljani, na koje su vikali i pljuvali na ulici - i to prihvatate dok nije usmereno protiv vas".

Bivši član BNP, koji je držao nacističku zastavu i bistu Adolfa Hitlera u svom domu, govorio je i o jevrejskom poreklu svoje majke. "Bila je polu-Jevrejka , devojačko ime joj je Bendžamin, pa smo sa te strane Jevreji". On tvrdi da se okrenuo protiv nacista kada ga je kontaktirao anti-nacistički aktivista Metju Kolins. Odgovarajući na pitanje o njegovoj promeni, kaže: "Osećam se užasno krivim, i sve to mi je prepreka u odnosima sa svojom porodicom. "

Kurir.rs/Daily star

Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track