TRAMP RASPALIO PO HILARI I DEMOKRATAMA: Plaćaju da nas blate zbog ruske veze kako bi sakrili svoj prljav veš! Učinite nešto!
Foto: Fonet/AP, 26.10.2017.

BEZ DLAKE NA JEZIKU

TRAMP RASPALIO PO HILARI I DEMOKRATAMA: Plaćaju da nas blate zbog ruske veze kako bi sakrili svoj prljav veš! Učinite nešto!

Planeta -

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp tvitovao je da "izbijaju činjenice" protiv Demokratske stranke i Hilari Klinton u istrazi o navodnim vezama njegovih saradnika sa Rusijom.

"Učinite nešto", napisao je on u jednom u nizu tvitova.

Tramp je tvitovao pošto je televizija CNN, koja da je savezna velika porota u Vašingtonu odobrila prve optužnice u krivičnoj istrazi o ruskom navodnom mešanju u američke izbore, a koju predvodi specijalni istražitelj Robert Mjuler.

Američki mediji su najavili da će Mjulerova kancelarija danas objaviti detalje optužnice koja je proizašla iz te istrage.

Iako sam Mjuler nije ništa javno rekao o tome, mediji navode da je velika porota u Vašingtonu, koja sarađuje sa istražiteljem, odobrila prve optužnice iz njegove istrage o mogućem dosluhu između članova Trampove kampanje i Moskve.

Američki predsednik navodi u tvitovima da je kampanja Klintonove pomogla finansiranje političkog istraživanja o Trampu, što je pokrenulo tvrdnje o njegovim vezama sa Rusijom.

"Nikad nisam video takav gnev i jedinstvo republikanaca zbog toga što nije istražena Klintonova zbog pravljenja lažnog dosijea (sada to iznosi 12.000.000 dolara?) o uranijumu i dosluhu s Rusijom, 33.000 i više uništenih imejlova koje je (bivši šef FBI Džejms) Komi sredio, i mnogo više", napisao je Tramp.

"Umesto toga, istražuju sočnu priču o dosluhu Tramp/Rusija, koji ne postoji. Demokrate koriste ovaj užasan i loš po našu zemlju lov na veštice za zlu politiku, međutim Rusija sada uzvraća kao nikada pre. Ima previše krivih među demokratama i sada činjenice izbijaju. Učinite nešto."

"I sve te priče o Rusiji baš kad republikanci ostvaruju veliki korak istorijskom reformom i smanjenjem poreza. Da li je to slučajno? NIJE!", poentirao je Tramp.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Fonet/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track