(VIDEO) GEJ USVOJIO BEBU I UBIO JE POSLE DVE NEDELJE: Devojčicu živu izlomio, nazivao je sotonom, poslednji poziv otkrio košmar!
Foto: Printscreen Facebook

monstrum dobio DOŽIVOTNU robijU

(VIDEO) GEJ USVOJIO BEBU I UBIO JE POSLE DVE NEDELJE: Devojčicu živu izlomio, nazivao je sotonom, poslednji poziv otkrio košmar!

Planeta -

Metju Skali Hiks (31) iz Velike Britanije proglašen je krivim za ubistvo bebe od 18 meseci koju su on i njegov gej partner usvojili.

On je usvojenu ćerku Elsi ubio samo dve nedelje pošto je i zvanično usvojio. Prošle godine, 25. maja, Metju je pozvao hitnu pomoć i rekao da je našao devojčicu bez svesti na podu.

Dete je preminulo četiri dana nakon što je dovedeno u bolnicu u Velsu. Imala je krvarenje na mozgu, prelom lobanje, krvarenje mrežnjače u oba oka i povrede na rebrima.

Patalog je rekao da je beba očigledno bila konstantno mučena, i potvrdio da je imala ozbiljnu povredu glave što je prouzrokovalo srčani udar. Njen usvojitelj navodno je tresao, a zatim snažno bacio na pod.

Devojčica je živela sa Metjuom i njegovim mužem, koji su je usvojili 2015 godine.

Nekoliko meseci pre njene smrti, Skali Hiks je svom suprugu inače zdravstvenom radniku rekao da da Elsi ima modrice po licu i slomljenu nogu jer je pala dok je trčala po kući.

Samo tri meseca pre ubistva devojčice, Metju je pozvao Hitnu i rekao da je devojčica pala niz stepenice. Ponovo je pozvao Hitnu 25. maja i rekao da je devojčici promenio pelenu, otišao iz sobe, a kada se nekoliko minuta kasnije vratio, nije reagovala.

Tokom suđenja porota je čula da je Skali Hiks slao SMS poruke svom suprugu Krejgu (36) u kojima je pisao kako se muči sa Elsom koja je 'Sotona s likom bebe' i 'psiho'. Komšije su čule Metjua kako viče i psuje na bebu. On je bez ikakvih emocija slušao suđenje i dočekao presudu kojom je osuđen naDOŽIVOTNU ROBIJU

Kurir.rs/Dejli ekspres

Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track